Vandaag weer een uurtje met m'n slider weze vissen. Na 5 worpen een aanbeet van een leuke snoekbaars, maar hij loste binnen 10 seconden. Toen een tijdje in het wilde weg staan gooien, toen ik vast zat. Althans dat dacht ik. Ik voelde een paar hele harde tikken, ik dacht zal de bodem wel weer zijn.

Toen voelde ik iets zwaars aan mijn lijn hangen. Ik dacht dat ik een boomstam had gehaakt, maar na een tijdje begon het tot me door te dringen dat het een hele zware snoek was. Het duurde een tijdje voordat ik de vis te zien kreeg, omdat ik best wel een verre worp had gemaakt. Ongelofelijk!! Dit moet wel een nieuw record zijn. Toen de vis mij zag, schrok ie en ging er als een speer vandoor. Jammer dacht ik dat bijmezelf dat er niemand is om een plaatje te schieten.

Maar na een kleine 30 minuten drillen, hoorde ik iemand achter me zeggen; goh wat een bak zeg! Hij was zo vriendelijk om een plaatje te schieten. Hij bood aan om m'n hengel vast te houden, goh wat vriendelijk. Heb ik mn handen weer vrij om die giga snoek te landen. En wat was ie zwaar zeg. Erg jammer dat de bek van die snoek zo beschadigd was. Snel opgemeten, en what the ...... een nieuw record, 107 hele centimeters. Dat is al de tweede metersnoek ( vorige week ook al een gevangen ) Mijn dag kan niet meer stuk. Ik ging daarna meteen naar huis, want ik moest weer leren voor de toetsweek, bah...

Met vriendelijke groet, Jaap

© 2004-2020 Snoeken.net | Laadtijd 0.00838 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign