Een dagje gooimeer
 Geplaatst op  20-08-2017  door Markjan
4280 keer bekekenZondag 13 Augustus. zijn we weer is een dagje wezen vissen op groot water. De dag ervoor beide boten uit het water gehaald en op de trailer gezet zodat we de volgende ochtend meteen konden vertrekken. Zondag vertrokken Rob en ik samen met Marco richting Almere en om 09.30 uur lagen de boten in het water. Marco ving de eerste snoek en daarna een mooie onverwachte roofblei. Bij ons bleef het stil ondanks dat we diverse keren van kunstaas wisselden..


Om 13.30u besloten we terug te gaan en te stoppen met vissen en ik zei tegen Rob het wil echt niet vandaag toen ik een flinke ram op mijn hengel kreeg en jawel een snoek had zich vergrepen aan mijn blauw gele stad. De snoek bleef lang diep zwemmen en na een poosje voorzichtig drillen liet ie zich zien. Het was een flinke en na een paar flinke sprongen boven water kon ik hem met de kieuwgreep pakken en onthaken.


Het werd toch nog een leuke dag waarbij Marco en Ed het prima deden!

Grtn
Peter en RobReacties

Er zijn 2 reacties

 Wouter schreef op 06-09-2017 om 11:18:27
Ip opgeslagen


Goed gedaan mannen

 Markjan schreef op 23-08-2017 om 21:52:31
Ip opgeslagen


Bedankt voor de bijdrage mannen!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02213 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign