Toekomst?
 Geplaatst op  18-08-2014  door Markjan
4280 keer bekekenBijna 10 jaar geleden begon Snoeken.net vanuit een groepje vrienden die hun passie vertaalden naar het internet. Wat bedoelt was als 'grap', nam al gauw grotere vorm aan. Steeds meer enthousiastelingen sloten zich bij de site aan, en het werd een levende 'gemeenschap' van ons allemaal. Nu... bijna 10 jaar later is daar helaas weinig van over.


De vaste schrijvers hebben zich om uiteenlopende redenen terug getrokken, of hebben hun focus op andere zaken gericht. Voor de oprichters van de site geldt hetzelfde. Hierdoor wordt er al geruime tijd geen nieuwe contant geplaatst. Dat roept de vraag op of Snoeken.net nog bestaansrecht heeft???


Hiervoor heb ik jullie hulp nodig! Bij mij spelen de volgende vragen, waar jullie misschien het antwoord op hebben:
- Heeft deze site een toegevoegde waarde op het net?
- Zijn er mensen die hun passie met ons willen delen door af en toe een verslag te maken op Snoeken.net?
- Wat is er voor nodig om de site weer nieuw leven in te blazen?

Ik hoop dat er mensen zijn die me willen helpen, je kunt je reactie kwijt onder dit bericht, of naar me mailen via het contact formulier. Alvast bedankt!Reacties

Er is 1 reactie

 William D. Lagerweij de Jong schreef op 06-02-2015 om 13:28:51
Ip opgeslagen


Of iets bestaansrecht heeft hankt af van je bezoekers, en wat je te bieden hebt. De taal waarin het is geschreven is en daar bedoel ik mee elle lange lappen tekst, illustreer de zaken met foto's, tekeningen en of filmpjes. Jeugdigen zijn al helemaal geen lezers maar doeners al denk ik maar terug toen ik zelf nog jong en onbezonnen was hihi. Maak hoofdstukken voor beginners etc en probeer bij de verenigingen te werven. Ik zelf wil hier best wat tijd aan besteden zeker als het water hard is. Suc6

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02153 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign