Roofviswedstrijd “deNieuweVispas 2014” 3e editie
 Geplaatst op  22-12-2013  door Markjan
4280 keer bekekenEr werden gedurende dit jaar weer grote snoeken gevangen

26 Januari 2014 is het weer zover. Na het succes van voorgaande jaren zal er weer om “de eer” gestreden worden op en rondom de Kagerplassen en Braasemmermeer. Vorig jaar werd er heel goed gevangen en was het extreem spannend, de top vier zat erg dicht bij elkaar.

De vergunning voor de wedstrijd zijn binnen, dus de inschrijving is begonnen, dit dankzij medewerking van Leidsehengelaarsbond, HSVdeleede en Sportvisserij Mid-West Nederland. Dit jaar hebben we weer goede sponsoren waaronder FOX Rage, PikeXL, Sams Hengelsporthuis en Hotspot Fishing, welke een aantal fantastische prijzen ter beschikking hebben gesteld. De kosten betreffen 50 euro per boot (dus 50 euro voor 2 personen), dit is inclusief heerlijke maaltijd (een captains diner) met drankjes tijdens de prijsuitreiking. Voor meer informatie over deze wedstrijd verwijzen wij naar deze pagina , hier lees je alle wedstrijdinformatie en hoe je jezelf kunt inschrijven.


De winnaars van 2013

Vorig jaar wonnen Marcel van Tongeren en Rob van de Kaay de 2e editie van deNieuweVispas. Zij zullen de titel en de “Eer”met man en macht ofwel hengel en kunstaas verdedigen.


Vangst op de startlocatie van de wedstrijd

De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Er is nog plaats voor meerdere teams en wij zien jullie inschrijving dan ook graag tegemoet. We hopen dat het weer zo’n gezellig dag als de voorgaande jaren wordt. En bovenal dat de vangsten weer top zijn.
Onze sponsoren:
FOX Rage
Hengelsporthuis Sam Teunissen
PikeXL
Hotspot Fishing
Petit Restaurant de ValkReacties

Er is 1 reactie

 Jakob schreef op 04-02-2014 om 21:00:48
Ip opgeslagen


Mooie snoeken....zo wil ik ze ook wel.

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.03328 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign