Predatortour 2014
 Geplaatst op  08-12-2013  door Pieter
4279 keer bekekenOp 6, 7 & 8 juni 2014 gaat de Predatortour weer van start. Dit super roofvisevenement zal wederom plaatsvinden op het Volkerak.

In tegenstelling tot de 5 afgelopen edities zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd. Als eerste is er gekozen om niet meer door de weeks te vissen maar we vissen nu in het weekend. De wedstrijd wordt gevist over 3 wedstrijddagen, te weten: vrijdag, zaterdag en zondag waarbij de prijsuitreiking aansluitend op de zondag avond is. De deelnemers hoeven dus geen hele week vrij meer te nemen om aan de Predatortour te kunnen deelnemen.

Ook betreffende de vissoorten zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd. De gebruikelijke verhouding 6 snoekbaarzen, 3 baarzen en 1 snoek zijn nu geworden: 3 snoekbaarzen, 3 snoeken en 1 baars. Deze verhouding is gekozen dat zowel de snoekbaarsvisser als snoekvisser kunnen vissen op hun favoriete soort waarbij de kansen gelijk zijn. Voor de baars is gekozen om deze terug te brengen naar 1. Deze beslissing kwam tot stand omdat de baars toch een lastige vissoort is om te vangen op het Volkerak.


Ook is er weer een nieuwe cyclus van 5 jaren begonnen alwaar er weer een nieuwe overal winnaar wordt gekozen. Dus een ieder die deze titel wenst te winnen kan weer bij de eerste wedstrijd in 2014 zijn Europese punten pakken. Na 5 jaar zal er wederom een extra prijs beschikbaar zijn voor de overal winnaar.

De winnaars van 2014 krijgen tevens de officiële titel Europees Kampioen. Deze titel zal officieel vastgelegd worden binnen de statuten van de Predatortour. Dus naast het winnen van het evenement 2014 zullen de winnaars de eretitel van Europees Kampioen verdienen.

Lundboats, Mercury & Kalf Trailers zijn weer hoofdsponsor voor 2014 dus wederom zal er voor de winnaars weer een complete visboot gereed staan van ongeveer €20.000

Voor meer informatie of deze wedstrijd met zijn enorme prijzenpot: www.predatortour.comReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.03139 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign