Ingekomen post
 Geplaatst op  10-11-2013  door Markjan
4280 keer bekekenKlaar voor vertrek

Op 5-11-2013 werd ik door mijn kameraad Dario opgehaald om zijn boot klaar te maken zodat we de dag er na konden gaan vissen op snoek. Er moest veel gebeuren aangezien we de rubberboot nog niet helemaal in orde hadden gemaakt.
Zo moesten we hem nog in elkaar zetten met de nieuwe bodem platen die we op maat hadden laten maken en een goede pomp kopen en de laatste inkopen doen bij de viswinkel natuurlijk en tot slot aasvisjes vangen wat uiteindelijk niet was gelukt en spullen inpakken. Na de hele dag in de weer te zijn geweest was ons dit gelukt zodat we de volgende dag goed voorbereid naar onze vis plek konden gaan. De dag erna had ik mijn wekker gezet om 5 uur zodat we om 5:25 konden gaan vertrekken richting ons viswater.


93 cm op de Moonraker

Aangezien we op tijd waren vertrokken en wel een stukje moesten rijden waren we er al wat te vroeg het was nog donker bij aankomst. Dus nam ik de tijd om alsnog een poging te doen om wat aasvisjes te vangen dat dit keer wel lukte. Nadat we de boot te water hadden gelaten en de spullen in de boot hadden gedaan gingen we eerst maar is de haven in te slepen. Ik had mijn Moonraker 22cm van Spro eraan gedaan en Dario probeerde het met de Spro pike fighter 13cm 3delig. Na 1 rondje te hebben gedaan door deze redelijk grote haven hadden we nog niet een snoek weten te verleiden tot een aanbeet. Wel zagen we dat op deze doordeweekse dag er meer sportvisser hun boot te water lieten die vervolgens de hele dag alleen met dobber hebben gevist op snoek maar die wel nieuwsgierig waren naar onze vangsten met kunstaas. Toen we aan het 2e rondje begonnen en aan het eind van deze haven draaide kreeg ik mijn eerste aanbeet op de Moonraker doordat het water laatste tijd al snel was afgekoeld was de dril niet lang en ving ik een snoek van 93cm. Na een paar foto’s te hebben gemaakt hebben we hem snel weer te water gelaten.


Vast aan een snoek van 105cm

Dario heeft het vervolgens ook een poos met de Moonraker geprobeerd wat geen succes bracht. Vervolgens hebben we het nog bij een grote brug in de buurt van deze haven geprobeerd om slepend een snoek te vangen wat ook geen succes had.
We zijn hierna naar de vaargeul van het meer gegaan om daar met de Firebal en een dode aasvis te gaan proberen dit hebben we zo’n uur a anderhalf uur gedaan dit gaf ook geen succes ,dus hadden we besloten om weer richting de haven te gaan ik heb toen mijn Grandma 33cm eraan gedaan en Dario deed een namaak shad rap er aan met kogel. Toen we bij haven aangekomen waren dacht ik laat ik maar weer gaan proberen met de Moonraker aangezien ik daar ook eerder al op had gevangen. Aan het eind van de haven besloten we even wat patat te gaan halen nadat we hadden ge-snackt zijn we snel weer verder gegaan met slepen. Dario deed even later de ITT swimbait van Bertus eraan aangezien deze niet diep genoeg ging besloot hij er een loodje voor te doen zodat hij wat dieper ging aangezien ik net moest draaien voor een visser die aan de kant stond en die zijn dobbers helemaal naar de overkant had gegooid maakte we een kleiner rondje door de haven dit gaf wel succes Dario had nog maar net zijn ITT swimbait uitgegooid met loodje eraan. En kreeg na enkele meters al een aanbeet hij dacht dat hij vast zat maar dat zat hij ook aan een mooie snoek van 1.05m.


Dit was ook gelijk zijn PR na snel wat foto’s te hebben gemaakt zijn we gauw verder gaan varen aangezien we nog half uurtje hadden te vissen. Uiteindelijk hadden we verder niks meer gevangen maar toch een mooi geslaagde dag met 2 mooie vissen!

Dennis,,,Reacties

Er zijn 2 reacties

 Pieter schreef op 10-11-2013 om 20:59:00
Ip opgeslagen


Heel leuk verhaal Dennis. Het doorzetten heeft jullie zeker beloond deze dag!

 Lilian schreef op 10-11-2013 om 20:04:01
Ip opgeslagen


had vandaag ook met sardientjes gevist. visjes totaal gesloopt alleen geen vangst.

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02036 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign