Weer eens een weekend.
 Geplaatst op  25-09-2013  door Pieter
4278 keer bekekenMachtige vertoning

Natuurlijk werd er weer gevist afgelopen weekend. Een dag met zoon Gijsbert deze keer door gebracht op het water. Als jochie niet uit de boot te slaan maar later toch de interesse in het vissen verloren. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus wil hij wel eens vaker weer het water op. Deze dag voor hem helaas geen vangst, maar neem van mij aan dat hij best nog weet hoe het allemaal werkt. Zal de tijd nooit vergeten dat hij als tien jarig jochie, wellicht was hij nog jonger, met een reel stond te smijten als of het de gewoonste zaak van de wereld was. Jerkbaits binnen tikken als of hij nooit anders gedaan had, meter snoeken erop vangen was toen de normaalste zaak van de wereld voor hem. Hij kent het klappen van de zweep dus als geen ander. Deze dag wist ik zelf nog een paar vissen van dieper af te trekken maar echt wild ging het niet.


Vol op het aasje

Zondag met Christoph nog eens het water op. Deze dag was het tevens een beetje zoeken. Het bleek echter dat we ze alle dieptes konden vinden. Werpend op twee meter water bracht net zoveel vis als dieper tot vijf meter waar ze echt tegen de bodem gezocht moesten worden. Blijkt echt dat we in een overgang periode zitten nu. Verder laat ik het verhaal aan deplaatje over die van het weekend zijn geschoten.

Pieter Nederlof


Kijk dit stel toch eens braaf zitten

Van diep water

Van het ondiepe geplukt

Christoph met een vis uit dieper water

Ook voor mij weer van dieper water

Braaf bij het baasje zitten

Mooie dag afsluiting


Reacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01911 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign