“Vissers tegen kanker” het uiteindelijke resultaat!
 Geplaatst op  26-08-2013  door Pieter
4156 keer bekekenHet prachtige resultaat voor de Kankerstichting!

Het is alweer enkele maanden geleden als ik door Daan Gosenshuis wordt benaderd of ik mee wil werken aan een project wat hij had opgestart. Daan wilde ter sponsering op de fiets de Alpe d’Hues meerdere keren beklimmen voor de Kanker stichting. Hiervoor had hij de website “Vissers tegen kanker” opgezet om zo steun te krijgen voor dit initiatief. Ik had hier natuurlijk geen seconde over na te denken en heb mijn steun direct toegezegd. In de veiling voor dit prachtige project had ik ingebracht een dag vissen met daarbij een Salmo kunstaas pakket ten waarde van 150 euro. Het was uiteindelijk Kurt Verbercht die met 175 euro de hoogste bieder werd en de dag met mij het water op mocht.


Als dank voor zijn bijdrage.

De afspraak met Kurt kwam op 17 augustus tot stand, en mede door het prachtige gebaar van Kurt had ik hem beloofd dat we dit weekend samen twee dagen op het water door zouden brengen. Uiteindelijk hebben we samen twee prachtig dagen op het water door gebracht waarbij de vangsten ook nog redelijk meewerkten. Kurt kon daarbij zijn Salmo kunstaas pakket in ontvangst nemen en was hier dan ook heel content mee.


De man achter de actie, Daan Gosenshuis.

Daan heeft inmiddels zijn project afgerond en de Alpe d’Hues zes keer beklommen. Een prestatie waar hij natuurlijk trost op kan zijn. De actie heeft uiteindelijk het prachtige bedrag van 4005 euro! opgeleverd wat geheel ten goede kwam van de kankerstichting. Een prachtig actie die gesteund werd door velen wie ik hier allemaal niet op wil noemen omdat ik niemand tekort wil doen die eventueel vergeten kan worden. Maar we kunnen met zijn allen die dit project gesteund hebben ontzettend trots zijn en onze waardering uitspreken voor Daan Gosenshuis met zijn prachtige prestatie!

Pieter Nederlof


Leuke dag met enkele vangsten....

en een blijde visser.

Enkele van de mannen die meewerkten aan de actie.

Ondergeschikt aan het uiteindelijk doel, maar we vissen nu eenmaal graag!!!


Reacties

Er is 1 reactie

 Marco schreef op 30-08-2013 om 22:31:29
Ip opgeslagen


Blijft een schitterende actie!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02777 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign