'Fish on'
 Geplaatst op  19-02-2013  door Patrick
4141 keer bekekenHet is al rondom negenen als we aankomen bij de helling. Het water ligt er prachtig bij. Er wordt voor vanmiddag een lekker zonnetje voorspeld dus moet het goedkomen vandaag! Als we de eerste meters trollen is het al snel ´Fish on´ bij Hilco! Mooie 70-tiger heeft zich vergrepen op de Pike Fighter. Goede start, dachten we ..


Die goede start zijn we allang vergeten als we om 1 uur nog steeds maar 1 visje hebben! De moed zakt ons bijna in de schoenen..
We besluiten maar om richting een stek te gaan waar we al eerder die dag een vis vingen. Ondertussen is het zonnetje gaan schijnen dus misschien dat het nu wat beter wil! We genieten wat in de zon maar weer is het Hilco die een vis heeft, alweer op de PikeFighter.. Dus, whoppa ook een Pike Fighter eraan en Boem, ook ik vang vis. Meteen een mooie van 92 cm!


De wond van de week ervoor van de 121cm vis is weer open gegaan dus er is weer eens bloed in het spel. Tijd om een pleister erom heen te doen heb ik niet want 20 meter verder heeft alweer een ´panharing´ zich vergrepen aan de Pikefighter. Snel een fotootje en weer terug.


Ook Christian en Barney zijn op de stek aangekomen, ook hun zijn die dag aan het vissen. Wij zitten inmiddels op 8 vissen en willen even wat gaan eten, eigenlijk wilden we 10 vissen met het eten, dan kunnen we rustig eten:D
Maar met 9 vissen duurde de tiende toch net te lang.
Na het eten zijn we de hengels weer aan het klaar maken met nog maar 1 hengel in het water. Ineens hoor ik de steun een beetje kraken, ja hoor, vis! Een makkelijk gehaakte 70-tiger wordt geland en uiteraard weer ge-released.


Opeens horen we een schreeuw van de andere jongens, ze hebben een mooie gehaakt. Hij lijkt veel op mijn vis van 92 en na het meten blijkt het dezelfde te zijn. Nieuw PR voor Barney! Maar een half uurtje na zijn nieuwe PR pakt hij alweer een mooie vis! Dit keer komt er een serieuze meterkandidaat bij de boot, alweer een nieuw PR voor Barney, 102 cm! Prachtige vis, Gefeliciteerd!


Het loopt al tegen vieren als we 14 vissen hebben, het gaat lekker nu! In het halve uur wat volgt gaat het hard, allebei pakken we de nodige vissen. Maar deze mooie 100cm vis is toch wel voor ons de topper van de dag!


We besluiten om na 100 meter trollen maar ermee te stoppen. Ik heb nog kans om dichterbij je te komen Hilco zeg ik. Hee, Hangen! Een prachtig getekende vis van 88 is een mooie om als einde te dienen. Wat leek een taaie dag te worden sloeg om ,na het doorbreken van de zon, in een topdag met 17 vissen met nog de nodige losschieters! Ik heb het wel verloren van Hilco met 9 vissen voor Hilco en 8 voor mij! Alles werd gevangen op dezelfde plug met dezelfde kleur! Na deze dag geloof ik wel in kleuren! Deze dag gaat de boeken in als een onvergetelijke dag! Nogmaals bedankt Hilco!
Groet, WilfredReacties

Er zijn 8 reacties

 stefvv schreef op 20-02-2013 om 18:07:19
Ip opgeslagen


twee toppers samen, dat kan niet anders dan knallen  

 Marco schreef op 19-02-2013 om 22:51:52
Ip opgeslagen


Mannen toch, dit zijn eerder basketbaluitslagen   dan normale visdag tellingen  
Kortom, verdraaid goed bezig! Jong geleerd is oud gedaan zullen we maar zeggen.
Het komt jullie toe!

 Celine de bakker schreef op 19-02-2013 om 22:51:27
Ip opgeslagen


Wauw geweldig mooi aantal! Topdag dus! Ga zo door  

 Hilco schreef op 19-02-2013 om 22:50:17
Ip opgeslagen


Wilfred het was gewoon geweldig, zeker een dag om te onthouden! Mooie sport hadden we veel geluk met je super Pike Fighter, hoop dat je er nog veel op gaat vangen! ik moet nu snel weer op zoek naar een reserve exemplaar!

Fish on,

Greets Hilco

 Rix schreef op 19-02-2013 om 22:42:44
Ip opgeslagen


  Allemachtig, zeumtien vissen! Daar kun je weer mee thuiskomen, heerlijk verslag hoor!

 Pieter schreef op 19-02-2013 om 22:31:55
Ip opgeslagen


Top verslag met heerlijke foto's van een visdag met monster score. Bedankt voor deze bijdrage weer Wilfred!

 Michel schreef op 19-02-2013 om 22:23:49
Ip opgeslagen


Zegge: Zeventien snoeken!
Mooi gedaan mannen, voor deze tijd een heuse " monsterscore " Wat een zonnetje al niet kan doen, onvoorstelbaar.

Grtz Michel

 Koriander schreef op 19-02-2013 om 22:08:41
Ip opgeslagen


Hey die wilfred, hoorde het al. Wat een verrassing is dat dan he als na verandering van licht of wind ineens de boel losgaat!!! Mooie vangsten en een heerlijke dag. Top verslaggie.... Ik wil ook weer!!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.03384 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign