Innovaties van Snoekspinners.nl
 Geplaatst op  31-12-2012  door Pieter
4131 keer bekekenInnovatief mag het zeker genoemd worden het jonge bedrijf Snoekspinners.nl. Het kunstaas dat Jarno Dingerink vanuit dit bedrijf voert is zeker geen alledaags spul wat je langs ziet komen, toch heeft veel van dit kunstaas zijn sporen al dik verdient. En ook hier is esox lucius er zeker niet vies van. Kwaliteit is dan ook iets wat je vast zult erkennen in deze producten. Ik hoef dan ook geen moment te twijfelen als Jarno mij vraagt om enkele van zijn producten eens flink aan de tand te voelen.


Eén van die producten is de Muskie Smasher. Anders dan de naam doet vermoeden is dit een stukje kunstaas van eigen bodem, ontwikkeld door Invincible Products. Deze grote twister op een bijzondere kop met opvallend grote ogen en groot spinnerblad geplaatst, is met zijn 140 gram een killer voor groot water. Trollen makkelijk op diepte te krijgen en nog belangrijker ook te houden. Het grote spinnerblad onder de schuin aflopen kop waggelt verleidelijk heen en weer zonder overdreven te spinnen. De grote rubber twister zorgt voor genoeg volume waarbij voor de dikke staart een tweetandige haak op een stang door het lichaam bevestigd is. Eventueel zou je nog een extra stinger met stevige dreg kunnen plaatsen. Met een stevige jerkbait hengel kun je op groot water gerust werpend aan de slag met de Smasher. Hierbij kun je hem verleidelijk in een rustig tempo terug vissen. Zeker een kunstaas wat zich zal gaan laten gelden.


Zeker net zo bijzonder is de Echotail. De metalen body kan voorzien worden van verschillende softtails waarbij een grote twister standaard is. Door de verschillende bevestigingsogen op de body kun je hem zowel trollend als verticalend inzetten. De grootste uitvoering is met een gewicht van 115 gram ook weer makkelijk diep te voeren. Daarbij al trollend af en toe de neus de bodem aan laten tikken kan voor verrassende resultaten zorgen. Zeker als je hem meer naar het midden bevestigd zal hij trollend ook meer gaan vibreren wat weer net dat zetje extra kan zijn voor de rovers om toe te slaan. Echt een bijzonder aasje om mee te vissen en zeker geschikt om op groot water naar roofvis te laten zoeken.


Niets nieuws zijn spinners en dit kunstaas doet dan ook al heel lang goed zijn werk. Wat wel het probleem met dit kunstaas is dat het heel vaak moeilijk te trollen is. Dat dit probleem met de Llungen Lure spinner opgelost wordt is een uitkomst. Een goede stevige spinner met grote bladen en een ingebouwd trollood dat de spinner perfect door het water laat lopen. De dreg zit mooi recht gefixeerd voor een optimale inhaakingskans. Wat dat betreft de ideale spinner om trollend te vissen op zowel klein als groot water.


Er is dus goed nagedacht bij Snoekspinners.nl over het te voeren kunstaas en de kwaliteit daarvan. Voor de snoekvisser die graag met iets bijzonder kunstaas vist dan het traditionele spul is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op www.snoekspinners.nlReacties

Er is 1 reactie

 De harry schreef op 31-12-2012 om 17:58:34
Ip opgeslagen


Mooi omschreven stukje pieter. Erg mooi kunstaas. ik heb zelf de muskie smasher in de kleur zwart. Erg mooi bewegend aasje en zeer goed te trollen.

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01787 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign