De dag dat het Markjan allemaal even te snel ging
 Geplaatst op  01-12-2012  door Wout
4140 keer bekekenWelke kop is de grootste?

Afgelopen vrijdag was het weer zo ver. Markjan was vrij dus de afspraak was snel gemaakt. Alleen de tijd was een twist punt, opa Markjan wilde om 10.00 afspreken want dan kon hij zijn schoonheidsslaapje afmaken. Zie hier gelijk de reden dat de tands des tijd bij mij harder toeslaat Wouter. Ik leef wel!
Na een aantal mailtjes werd het dan toch 9.30 dus groots was mijn verbazing dat Markjan op de bewuste dag al sms te dat hij wakker was 8.40!!!! Hij was onderweg!!
Aangezien ik nog volop aan het gamen was besloot ik Markjan te vragen een potje mee te doen!! Markjan en call of duty... het was geen succes! 'Shit ik loop twee stappen en ik ben dood' en dat 55 keer in amper 5 min.


88cm

We besloten maar te gaan vissen en Markjan had snel 2 middenmaatjes Witvis te pakken. De strijd was geboren.
Markjan trekt veelal tot frustratie van Wout de ene na de andere Witvis eruit dus groot was mijn geluk toen ik een 20cm grote Witvis eruit trok.
Met veel gespot richting Markjan sloeg ik mijn 'biefstuk voor de snoek' dood en deed hem aan de haak. Ik had niet eens de tijd genomen mijn uitschuifhengel uit te schuiven dus gooide mijn visje langs de kant te water en begon mijn hengel te prepareren.
Toen ik daar mee klaar was wilde ik mijn vis uit het water halen om hem op een mooie plek te werpen maar verdomd hij zat vast......aan een snoek!! 'Snoek' riep ik, wat direct met een ongelovige 'ja hoor' werd beantwoord. Een aantal seconden zag ik een Markjan die vol bewondering mijn, in zijn ogen, toneeltalent bewonderde tot hij eindelijk doorhad dat er toch echt een snoek aanzat.


Vol ongeloof en zuchten over mijn enorme viskunsten, wat je volgens Markjan zo spelt: M. A. Z. Z. E. L. schepte Markjan een 88 cm snoek. Vervolgens draaide deze mevrouw zich volledig vast in het net wat de nodige moeite kostte dus snel een foto en weer te water.


De uurtjes hierna werden er nog twee gevangen en twee gemist.
Een mooi dagje waarin zeker in het begin het even te snel ging voor MarkjanReacties

Er zijn 3 reacties

 Sybren schreef op 04-12-2012 om 12:28:49
Ip opgeslagen


Mooi :D tot nu toe gaat het lekker bij jullie gebroken hengels en veel bloed zoals in het verleden zijn nog steeds uitgebleven!

 Pieter schreef op 02-12-2012 om 22:05:50
Ip opgeslagen


Goed bezig mannen en blijven gaan hé.

 Rix schreef op 02-12-2012 om 19:59:45
Ip opgeslagen


Ja hoor, zo zie je tijden niks van dit wonderkoppel, en zo 2 verslagen binnen 2 weken! Mooi dat jullie weer meedoen! En Markjan en cod.... tsja... het was te verwachten!  

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01894 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign