Een ander verslag een ander onderwerp……
 Geplaatst op  09-10-2012  door Meindert
4144 keer bekekenmooie.....

Soms.. ja soms zit het niet mee. Dat is met vissen net zo, aangezien ik dit jaar weinig heb gevist dus weinig gevangen en dus weinig stof had om een verslag van te maken. Moest het er na 2 zaterdagen maar weet eens van komen .


volgas!!!!!!

Het zit zo: een week of 5 á 6 terug zijn we met zen 4en (Lub, Klaasjan, Jan Hendrik en ik) een morgen het water op geweest. Ik kan er kort over zijn BAGGER bagger bagger! De boot naast ons trok de ene na de andere snoek aan boord. Lub en JH pakten allebei een meter+ vis en wij (ik 1) verder niks niks niks dus over die dag stop ik maar.


te water gaan is altijd ff klooien

Een week of 3 terug ??????? Op een zaterdag morgen met KJ op stap in de bellyboot.
Baars vissen. Het was echt TOP! Lekker vissen tussen de steigers en de bootjes die in de jachthaven liggen, heerlijk. We hadden ook een doodaas stok mee, maar die zat meer in de weg dan dat we er echt mee zaten te vissen. Dus op de doodaas hadden we niks. Maar op de hand hengel kwam de ene na de andere baars boven. Ik zelf ben de tel kwijt geraakt maar dat we 20 baarzen hadden is zekerrrrrrr.


verrassing....

en weg is i

ze blijven mooi ze zouden een meter moeten worden.

Toen afgelopen zaterdag middag……. Een middagje bootvissen op een klein riviertje,
20 minuutjes rijden van ons mooie dorp. Aangekomen bij de helling snel de boot te water en vissen. Na een klein kwartiertje was het raak BAM! de eerste aan beet, BAM! de tweede en zo ging het verder, na een stuk trollen besloten we wat te gaan werpen. Om weer later verder te trollen. Leuk vissen zo’n klein bochtig riviertje na weer een werp sessie waar we ook twee doodaas stokken over de muur hadden hangen, die niks opleverde. Kreeg KJ een mooie aanbeet op zijn werp stok,BAM! en weg was ie! Aan het water te zien, een grote vis. BALEN is dat, maar goed. Verderop pakte ik nog een leuk visje om daarna volgas door het riviertje te vliegen op naar de HOTSPOT. Waar we allebei nog een paar visjes pakte, de teller bleef staan op 10 snoeken in 3 en half uur. 6 voor mij en 4 voor KJ plus verschillende lossers en missers. Maar wát een middag. Als de boot op de trailer staat stappen we allebei met een blije bakkes in het pickupje, om onderweg de middag even te bespreken en daar krijg ik te horen dat ik niet meer voor in de boot mag zitten??? dus voortaan moet ik varen, is geen straf vind ik zelf….. en dan vangen we ook nog eens wat ;) haha


Ik zou zeggen op naar de forum dag. We hebben er zin in.Reacties

Er zijn 7 reacties

 Jan hendrik schreef op 10-10-2012 om 12:22:16
Ip opgeslagen


Hey Meindert, leuk verslag en dito foto's. Tijd is voor mij ook een "big problem" maar ja er zullen ook weer tijden komen dat we weer genoeg op het water te vinden zijn.

ps: sorry van die eerste zaterdag had jullie ook een meter + gegund, maar dat weet je wel....

 Marco schreef op 09-10-2012 om 23:14:36
Ip opgeslagen


Lekker hoor, moet zeggen dat jullie veelzijdige vissers zijn en van alle markten thuis.
Maar Meindert, kun je niet wat meer vertellen over die eerste zaterdag?  

 Pieter schreef op 09-10-2012 om 22:32:30
Ip opgeslagen


Nou goed, al met al toch weer wat vis bij elkaar gescharreld. Leuk weer eens een verslag van je te hebben. Ga zo door!

 Koriander schreef op 09-10-2012 om 21:22:44
Ip opgeslagen


Mooi verslagje meindert, en mooi score zo 10 op een kleine 4 uur. Ik ken dat te weinig vissen heel goed, maar mooi dat je er dan ff effectief tussenuit kan! Tot op de forumdag, belooft veel goeds! Groet koriander

 Rix schreef op 09-10-2012 om 21:22:12
Ip opgeslagen


Super mooi om te zien dat jullie alle manieren benutten om snoek te vangen, en als dat dan ook nog lukt is dat dubbel fun! Super verslag heb je er van gemaakt met een aantal mooie plaatjes!

 Kj visser schreef op 09-10-2012 om 18:42:59
Ip opgeslagen


ach ja die dag blanken heeft ons weer met beide voeten op de aarde gezet, gelukkig hebben we afgelopen zaterdag dat weer even recht getrokken, het waren geen grote vissen maar daar was het plezier niet minder om, en daar gaat het om ...toch  

dus Kapitein Kramer, ik verwacht de volgend trip 10 plus ,

gr kj  

 Michel schreef op 09-10-2012 om 16:25:25
Ip opgeslagen


Was de snoek lekker???

En bespeur ik een beetje jaloerzie?? Haha
Toch nog leuk gevangen mannen!

Grtzz

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02849 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign