Groot aanbod boten en visboten tijdens Hengelsport- en Visbotenbeurs
 Geplaatst op  05-10-2012  door Pieter
4143 keer bekekenDe Jaarbeurs Utrecht is op vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2012 hét hengelsport- en visbotendomein van Europa. Kijkend naar de aanmeldingen zijn er reeds 120 exposanten. Het boten- en visbotengedeelte is op deze nieuwe locatie groter dan ooit te voren.

Tussen de vele hengelsportmaterialen op de beurs nemen de visboten en buitenboordmotoren een speciale plaats in. Organisator DRT Events heeft dit jaar meer inschrijvingen dan ooit ontvangen van botendealers, leveranciers, importeurs en zelfbouwers. Het aanbod is groot in zowel aluminium boten als polyester boten, zowel voor de zeevisserij als voor de zoetwatervisserij. Overigens zijn ook de kajaks en bellyboten op de beurs te bewonderen. Diverse merken en leveranciers hebben dit jaar nieuwe modellen uitgebracht en willen deze maar wat graag laten zien. De Jaarbeurshallen lenen zich uitstekend voor de presentatie van de visboten.

Een visboot is de droom van elke visser, deze staat voor ‘absolute vrijheid’ en brengt de grote vissen en mooiste stekken dichterbij. Op de beurs staan boten vanaf enkele honderden euro’s tot enige tienduizenden euro’s. Hoewel elke discipline binnen de sportvisserij wel gebruik maakt van boten, zijn het vooral de roof- en zeevisboten voor de roofvis- en zeevissers waar de grootste vraag naar is. Behalve boten is het ook van belang om een goede buitenboordmotor, elektromotor en/of fishfinder uit aan te schaffen. Keuze genoeg op de beurs, want voor deze ‘aanverwante’ zaken zijn er eveneens veel (toe)leveranciers aanwezig die hun ‘toys for boys’ etaleren in de Jaarbeurs.


De vele botenleveranciers, importeurs en zelfbouwers zullen dit jaar stevig uitpakken met hun stands en demonstratieruimte. Bij deze categorie noemen we namen als Ribbink Nautic, Watersport Vonk, Kewi.nl, Hobim Boats, J.B Boten, Ijsselsport, Marcraft,
Mateijsen Watersport, Nautische Unie, Alumacraft Nederland, Van Zelst Watersport, Nion
Hobie Viskayaks, Honda Nederland, Predatorcraft Fishingboats, Vulpen Boats, Poelgeest Fishingboats, Technautic B.V, Aluminiumjon en JMsails.


Standhouders uitgelicht

Alumnacraft Nederland
Alumacraft Nederland presenteert tijdens de beurs haar modellen vanaf de Lunker standaard voorzien van de Aluma-Trac Accessoirerails. Dankzij het systeem kunnen hengelsteunen, fishfinders, bekerhouders etc. eenvoudig aan de railing van de boot worden bevestigd en traploos over de gehele lengte van de boot worden geschoven. Hierdoor zijn uw hengelsteunen en accessoires altijd op de juiste locatie te bevestigen zonder het boren van gaten of ander bevestiging werk. In navolging van de Alumacraft V16 is nu ook de Alumacraft V14 heel compleet uitgevoerd met een vloer en is de middenbank vervangen door een split seat. Dit maakt de boot zeer aantrekkelijk voor de veeleisende visser.


Poelgeestfishingboats
Poelgeestfishingboats showt tijdens de beurs twee zeewaardige boten welke ook worden gebruikt op het grote binnenwater voor o.a. snoekbaars vissen. Het betreft de de Warrior 165 (afmeting 5,05x2,15 m.) en de Warrior 175 (afmeting 5,35x2,30 m.) De Warrior 175 is zelflozend.

De Warrior boten worden in Engeland nog steeds handmatig gebouwd. Er wordt op de bootconstructie maarliefst vijf jaar garantie gegeven. De Warriors zijn door het hoge vrijboord zeer veilig en onzinkbaar.


Watersport Vonk
Watersport Vonk komt met haar Rhea Gipsy visboten. De Rhea Gipsy visboten zijn van polyester en uniek in kwaliteit, indeling, drift en vaareigenschappen. 100 % Nederlands kwaliteitsbouw.
Te verkrijgen in drie verschillende uitvoeringen, namelijk de V430, V430 LX en de V480.
Alle uitvoering zijn te verkrijgen in stuurknuppel of console uitvoering en zijn voorzien van een bankuitsparing voor het verticalen / slepen met bevestiging voor de standaard elektromotor.
Mateijsen Watersport
Mateijsen Watersport komt ook dit jaar weer met twee zeevisboten, de Raider 18 Cuddy en de Predator 165 Sea Angler. Beide boten zijn ontworpen in Engeland. De boten worden uitgevoerd met een 90 pk Honda voor de Raider 18 Cuddy, en een 75 pk Honda voor de Predator 165 Sea Angler.


Hobim Boats
Hobim Boats presenteert ‘Killer Whale’, een samenwerking tussen ‘Predaguide’ en ‘Orkaboten’
Killer Whale is een revelatie in de wereld van de roofvisboten. Deze boot is ontworpen door Steven Mets in samenwerking met de firma ‘Orkaboten’. Kwaliteiten gebundeld in Ă©Ă©n concept resulteert in een uniek ontwerp. ‘Orkaboten’ is al jaren een begrip op het gebied van zeewaardige polyesterboten. De kennis van Orkaboten gebundeld met de ervaring van een roofvisexpert maken dat de ‘Killer Whale’ op maat van de Europese visser is gemaakt.
Naast een oersterke polyesterromp heeft de boot een hengel opbergruim voor negen hengels, doordachte opbergruimtes, groot voor- en achterdek, een bun enz.Reacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02865 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign