Vader en zoon momenten in Zweden
 Geplaatst op  19-09-2012  door Pieter
4150 keer bekekenAfgelopen voorjaar hebben we een hele leuk tijd in Zweden gehad. Ondanks het zeer slechte weer en de soms magere vangsten die we troffen, blijft het vissen en de overweldigende natuur in Zweden prachtig. We troffen het dit voorjaar nu eenmaal niet doordat het weer al enige tijd zeer wisselvallig was en daardoor de natuur boven en onder water een beetje van slag was. Maar ondanks dat, hebben we ook hele mooie momenten meegemaakt. Een van die mooie momenten was zeker toen vismaat Luc zijn zoon Brecht over had laten komen. Brecht was met zijn moeder op het vliegtuig gestapt om een paar dagen bij ons te komen vissen. In onderstaand filmpje kun je dan ook meegenieten hoe vader en zoon samen genieten van het vissen in Zweden. Dus wie dan ook nog mag twijfelen om met zoon of dochter eens naar het buitenland af te reizen om samen te genieten van prachtige momenten. Die raad ik toch zeker aan om dit filmpje eens te bekijken. Veel kijk plezier!

Pieter Nederlof
Reacties

Er zijn 3 reacties

 Brecht schreef op 21-09-2012 om 18:41:31
Ip opgeslagen


Toffe verrassing om deze film op snoeken.net te zien. Was een super tijd, volgend jaar kruip ik in iemand zijn tas zodat ik weer mee kan.
Via deze link kunnen jullie mijn versie van deze trip zien.
http://www.youtube.com/watch?v=FrHCdXuxKE0

grtn Brecht

 Marco schreef op 19-09-2012 om 23:21:23
Ip opgeslagen


Tja, mooi filmpje, mooie footage, mooie vissen, mooie natuur, mooi land. Zou er meteen weer naar toe gaan.
En Brecht komt er wel zo te zien  

 Rix schreef op 19-09-2012 om 22:19:16
Ip opgeslagen


Super, maar dan ook echt een super mooi filmpje mannen! En het genieten spat dan ook aan alle kanten van je beeldscherm af! Echt geweldig om te zien dit!! Top!  

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.0247 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign