Even voorstellen, nieuwe verslagschrijfster!
 Geplaatst op  17-09-2012  door Pieter
4156 keer bekekenDag dames en heren, beste medevissers!

Ik ben Marlice, 28 jaar, sinds een klein jaartje woonachtig in Zaandam. Ik ben door Pieter Nederlof gevraagd om voor snoeken.net af en toe van mij te laten horen met hopelijk voor zowel mezelf als de lezers van snoeken.net mooie visavonturen.

Als klein meisje ben ik begonnen met het vangen van kikkers, haha veel kikkers…totdat de buren gingen klagen bij mijn ouders (omdat ik op verzoek van de buurman, die wel een paar kikkers in zijn mini vijvertje wilde) had gezorgd voor een ware kikkerplaag. Oeps

Vissen heb ik altijd al leuk gevonden, maar veel verder als af en toe met een dobbertje vissen ging het niet. Het ‘visvirus’ is bij mij begonnen toen ik mijn vriend ‘Peter’ leerde kennen. Bij zijn ouders, wonen aan het water, bracht ik uren door starend naar een dobbertje en trok ik er met wisselend succes voorntjes, dikke brasems en af en toe een karpertje uit.


Peter heeft mij 4 jaar geleden aangestoken met het roofvisvirus. Sindsdien gaan wij er regelmatig samen op uit om al trollend en werpend met kunstaas de snoeken (en af en toe een baars of snoekbaars) op te sporen. In vind het heerlijk om buiten, als het even kan met mooie natuur om mij heen, te vissen. De afgelopen 4 jaar heb ik gaande weg steeds meer ervaring opgedaan, er is echter nog zoveel meer te leren. Het lijkt mij ook interessant een keer met dood aas te gaan vissen, iets wat ik nog nooit gedaan heb.

Vrij recent ben ik bij de visbeurs in Huizen en Maurik geweest. In huizen heb ik twee presentaties bijgewoond van Marco Hans Kraal en Roland van Hulskamp. Ik vond het erg leuk en leerzaam op deze manier mijn blik te verbreden en nieuwe vistechnieken op te pikken. Ik ben niet iemand die in de boeken duikt of het internet afstruint naar tips, ik wil het horen zien en doen!

Veel visplezier! Groeten MarliceReacties

Er zijn 7 reacties

 Marlice schreef op 19-09-2012 om 23:43:11
Ip opgeslagen


Bedankt voor de leuke reacties!
Ben zelf ook erg benieuwd hoe het gaat lopen. Ik heb er zin in in ieder geval!
Goede vangst! :)

 Sybren schreef op 19-09-2012 om 17:47:02
Ip opgeslagen


Marlice welkom hierzo. en leuk dat je ons gaat versterken:)!

 Rix schreef op 18-09-2012 om 13:37:25
Ip opgeslagen


He Marlice, leuk dat je ons team komt versterken! Ben benieuwd wat je er allemaal uit gaat trekken dit jaar! Maar veel succes gewenst!

 De harry schreef op 18-09-2012 om 13:36:16
Ip opgeslagen


Welkom Marlice.
Leuk om weer eens een vrouw te zien die ook zo geniet van het roofvissen.
We kijken uit naar je vangsten en verhalen.

Groetjes en succes met vissen.

 Marco schreef op 18-09-2012 om 10:35:15
Ip opgeslagen


Hey Marlice,
Welkom bij de club. Leuk dat je zo van je hobby geniet, doen we allemaal hier.
We zijn benieuwd naar je vangsten en verslagen.
Groetjes Marco

 Hilco schreef op 18-09-2012 om 00:10:17
Ip opgeslagen


Hoi Marlice!

Super dat je ons komt versterken, kijk uit naar je verslagen!

Greets Hilco

 Pieter schreef op 17-09-2012 om 23:48:17
Ip opgeslagen


Nou Marlice eindelijk is het zover, vind het ontzettend leuk dat je voor snoeken.net gaat schrijven. Hoop op veel mooie en avontuurlijke verhalen met leuke vangsten. Dus, van harte welkom hier en veel succes met het schrijven van verslagen!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.04198 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign