Nieuwtjes van Strike Pro
 Geplaatst op  24-05-2012  door Pieter
4147 keer bekekenPike Master Lures komt voor het openen van het roofvisseizoen weer met nieuwe pluggen en kleuren van Strike Pro.

Nieuw in het assortiment is de Strike Pro Bobcat:

De Bobcat is een 2 delige plug, gepatenteerd door Strike Pro's "fietsketting" systeem. Dit systeem geeft de Bobcat een zeer realistisch zwemmen beweging en extra kracht. Geschikt voor het vissen op roofblei, baars en snoekbaars. Deze plug is floating, 9 cm lang en weegt 10 gram.


Ook nieuw is de Strike Supersonic. Dit is een unieke 2 delige plug. Hij heeft een unieke actie omdat de staart groter is dan de kop. Hoge vibrerende beweging en werpt als een kogel. Een grote verleider voor roofblei, baars en forel. Deze plug is floating, 5 cm lang en weegt 6 gram.

Verder zijn er veel nieuwe kleuren bij de Buster Jerk, Tiny Buster, Pike Pop & Nano.

Voor een overzicht van alle Strike Pro pluggen: www.pikemasterlures.nlReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01843 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign