De laatste update van onze 14 daagse Zwedentrip.
 Geplaatst op  17-05-2012  door Pieter
4143 keer bekekenHet zit er bijna op want morgenvroeg vertrekken we terug naar huis. Veertien dagen verbleven Jacco en ik in het prachtige Zweden. Laatste update was van drie terug en in de resteren dagen hebben we natuurlijk weer het één en ander meegemaakt. Drie dagen op rij met dagen met bijna geen wind terwijl het daarvoor nagenoeg niet te doen was om de boot goed onder controle te houden vanwege de wind. Op de visvangst had dit natuurlijk ook invloed want er waren dagen bij dat de snoek niet te vinden was. Toch hebben we onze trip goed af kunnen sluiten met vangsten van goede formaten snoek en aanbeten die er niet om logen. Geen getwijfel maar bam.. vol op het kunstaas.


Drie verschillende meren hebben we bevist de laatste week hier in Varmland. Meren met verschillende water karakters van bijna troebel tot glashelder water. Natuurlijk konden we die meren in deze dagen niet volledig afvissen maar we hebben er wel een goede indruk van gekregen. Dat het stuk voor stuk meren zijn waar je geweldig kunt vissen ben ik van overtuigd. De meren in Varmland nabij Karlstad zijn wateren waar je nog in alle rust kunt vissen. In de dagen dat wij hier verbleven zijn we geen enkele andere vissers op het water tegen gekomen. En dit is in sommige delen van Zweden wel anders kan ik na tien jaar visvakanties hier wel stellen. Die rust vindt je trouwens in de gehele omgeving hier terug.


Maar aan alles komt een eind zo ook aan deze 14 daagse trip van ons. Wil je meer weten over deze omgeving waar wij de laatste week verbleven, de mogelijkheden voor de te bevissen vissoorten, boekingen van een huisje eventueel met visboot en zelfs een auto. Neem dan eens een kijkje op www.zwedenvisreizen.com


Binnenkort zal ik nog een totaal verslag maken van deze vis trip met meer foto en video materiaal. Nu gaan we eerst aan onze terug reis beginnen, 1258 km te gaan op weg naar huis!

Pieter NederlofReacties

Er zijn 5 reacties

 henk schreef op 26-09-2012 om 16:20:28
Ip opgeslagen


Het is echt een schitterende omgeving... En nog mooie snoeken gevangen.

PS: wat voor boot hadden jullie?

 youri schreef op 20-05-2012 om 10:43:36
Ip opgeslagen


He Pieter en Jacco, ziet er weel heel mooi uit. Mooie grote en vooral ook mooi getekende vissen in een zoals steeds prachtig kader. Vooral de rust spreekt me aan . Een optie voor volgend jaar? Ik hoop dat jullie ondertussen goed thuisgekomen zijn? Tot spoedig. Youri

 Luc schreef op 18-05-2012 om 20:32:33
Ip opgeslagen


Ja Pieter wij zijn al een week terug thuis, mis de vakantie nog steeds. Snel maar weer afspreken voor volgende vakantie.
Grtn Luc Brecht

 Marco schreef op 18-05-2012 om 19:15:13
Ip opgeslagen


Tja, de dagen daar gaan inderdaad vee te snel voorbij. Of het nu wel of niet goed weer is, en of ze nu wel of niet goed bijten  
Zie toch verdomd mooie vissen voorbij komen.  
Pfff, moeten we weer een jaar wachten.... 

 Rix schreef op 18-05-2012 om 09:23:48
Ip opgeslagen


Schitterende foto's mannen! En wat vliegt zo'n week dan snel voorbij he!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02875 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign