Opbouw Noordelijke Hengelsportbeurs!!!!
 Geplaatst op  30-03-2012  door Derk
4155 keer bekekenVandaag was de dag dat men de stands kon gaan opbouwen in de martiniplaza in Groningen. Mijn eigen standje had Dirk Drent goed geregeld direct bij de hoofdingang en nadat mijn spulletjes er stonden en ik een kopje koffie had gedronken ben ik er even op uit gegaan met mijn camera voor de nodige plaatjes...


Grote namen staan er op de beurs. Zo is Bertus er met Pure Fishing waar ook een dikke marcraft te vinden zal zijn en uiteraard de andere bekende merken die ze voeren als Mitchell, Berkley en Abu. De Ara staat er uit stadskanaal, Ben's fishingtackle, Ralph de Kock met Reins, de visgids uit Groningen en nog een heel aantal andere grote merken zoals Cormoron Daiwa en dergelijke. Teveel om op te noemen!! Maar voor elke visserij is er wel wat en je komt ogen en oren te kort want de dag word ook geheel ingevuld met lezingen van bekende vissers en de testbak die prominent aanwezig is zal druk bezet gaan worden. Ik heb er zin in en zoals ik vernam van de andere exploitanten zal het wel goed komen dit weekend.


Organisator Dirk Drent.

Aanbiedingen zijn er ook vollop!!!


Tot ziens op de Noordelijke hengelsportbeurs in Martiniplaza in Groningen!!!

Groet,

DerkBait.Reacties

Er zijn 2 reacties

 Pieter schreef op 31-03-2012 om 00:21:47
Ip opgeslagen


Tot zondag Derk!

 Hilco schreef op 31-03-2012 om 00:16:27
Ip opgeslagen


Veel succes en plezier natuurlijk!

Gr Hilco

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01832 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign