Hengelsportbeurs Groningen 31 maart en 1 april.
 Geplaatst op  17-03-2012  door Derk
4133 keer bekekenDe Noordelijke hengelsportbeurs in Groningen gaat dit jaar weer plaats vinden van 31 maart tot en met 1 april.
http://www.hengelsportbeurzen.nl/
Tijdens deze beurs zult u verschillende winkeliers aantreffen zoals de Ara, Bob's hengelsport, Ben's fishingtackle, RDK baits en nog meer. Ook zal Pure fishing er staan bekend van Abu garcia en Berkley. Shimano zal er ook staan met een prachtige stand.
Diverse demonstraties en lezingen van onder andere Jouke Jansma, Bart vd Walle, Jouke Buisink en uiteraard Bertus Rozemeijer. Voor de bootliefhebbers en alles wat er bij hoort zijn de Nautische unie, Lund, Allround watersport en PB Watersport aanwezig.


Ik ben nog een heel aantal deelnemers van de beurs vergeten te noemen maar die zijn allemaal terug te vinden zijn op http://www.hengelsportbeurzen.nl/exposanten
Zo zullen er dus diverse bekenden rondlopen binnen de roofvissport en vast ook een aantal mensen van snoeken.net.

Zelf ben ik er ook aanwezig met een aantal aasjes en voor demonstraties in het airbrushen. Wil je dus een keertje zien hoe ik mijn eigen gebouwde aasjes en bestaande aasjes van kleurtjes voorzie dan zou ik zeker even langs komen om even een gezellig babbeltje te maken.


Voldoende reden dus om daar bij aanwezig te zijn bij de gezellige beurs in Groningen waar we met zen allen er een prachtige beurs van proberen te maken.

Tot ziens in Groningen!!

Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Groet,

Derkbait, de kunstaasdokter..Reacties

Er zijn 2 reacties

 Derk schreef op 17-03-2012 om 23:04:15
Ip opgeslagen


Das goed Pieter, gezellig man!

 Pieter schreef op 17-03-2012 om 22:39:48
Ip opgeslagen


Ik kom zeker even bij je langs op de stand. Kunnen we weer even gezellig bijkletsen.

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01773 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign