Parenclub!
 Geplaatst op  07-03-2012  door Hilco
4139 keer bekekenDe dag na de forumdag zouden Stefan en ik nog even een dag op pad gaan, om zo het seizoen een waardig einde te geven, Weet nog goed hoe Stefan de eerste keer bij mij aan boord kwam, beetje schuchter vertelde hij dat hij al heel blij zou zijn als er een snoek gevangen werd, nou dat kwam wel goed die dag haha.


En ik moet zeggen dat ik zelden een man aan boord heb gehad die dezelfde passie heeft voor het vissen op snoek als ik heb, vind het mooi om te zien hoeveel hij in een korte tijd heeft geleerd en de dingen in zich opneemt. De stekken per seizoen en de manier van jagen hier op aan passen, welk kunstaas etc etc. Vele mooie bakken hebben we samen al gevangen, en gaan we nog vangen samen!


Verder de andere fijne vismaten die ik heb op gedaan het afgelopen jaar, Rick altijd super gemotiveerd en never nooit opgegeven, Michel een topgozer die zeker nog menig trophy vis gaat vangen. Koriander die even 5 keer op 1 dag zijn pr aan gruzelementen hielp, Vincent die altijd pech heeft als die aan boord van de mad rat komt, Renee altijd gezellig en een verdomd goed vissertje moet alleen wat minder praten in de ochtend haha, en nog vele anderen. En natuurlijk mijn vaste vismaat Gert waar ik veel heel veel dwaze dagen mee beleef, en samen donders veel kleintjes vang!


Maar goed terug naar de visdag van zondag, om 8,30 ben ik bij de helling en was me bewust dat ik de vissen op ondiep water moest zoeken, op de forumdag had ik het plan om in de ochtend de ondiepte op te zoeken voor wat aantallen, en de middag te gebruiken voor wat dieper water. Nou de ochtend was redelijk hadden er om 11 uur al een paar stuks, maar het diepe bracht niks nada nopes op! Dus het plan was duidelijk ver de binnenlanden in om de groenjassen in de parenclub te verrassen.


Dapper trollen we die kant op als ik in de verte een wit bootje zie varen, ha dat zal Rick zijn die had ook het plan om deze wateren onveilig te maken, op dat moment gaat mijn telefoon Whatsapp van Rick whoar ben ie? Nou vlak achter oe stuur ik terug, Ik kijk nog eens en nog eens, en dat witte bootje draait zich om en komt volgas onze kant op stuifen, goh denk ik die heeft ons gemist! Vlak bij hij van het gas af, ben mien shag vergeten donder ik mot ehm teruge naar de wagen heur ,en vroammmmmmmm weg is die! Een strak half uur later krijg ik weer een berichtje dat de tabak gewoon in zijn broekzak zat hahaha.


In de ochtend hebben wij de vaarten die naar de paaiplekken gaan afgevist en we trokken er een stuk of 4 vanaf, geen grote vissen allemaal zo tussen de 60 en 75 cm! Maar ik weet in deze regio heel goed waar ze paaien dus tegen een uur of 1 wij de paaigebieden maar eens opgezocht. En ja hoor daar zijn ze binnen 300 meter krijgen we aanbeet na aanbeet, en vangen we er lustig op los ook lossen we er nog een zooitje maar we hebben dikke pret. Stefan vangt nog even een mooie 90ter en das spektakel op 80cm water hoor! Dan telefoon berichtje van Rickie waar we waren ik leg hem de route even snel uit, en een half uur later zie ik hem de bocht om komen, en ook binnen 200 meter zijn vissen vangen.


Tot een uur of 4 zijn de aanbeten goed, we hebben er 14 gevangen en een een stuk of 7 missers gehad en dan valt het stil, we besluiten om naar de trailerhelling te trollen en een einde aan de dag te maken. Het is mooi geweest dit seizoen denk ik bij mezelf als we de boot op de trailer hebben.
Mooie tijden gehad en mooie dingen in het verschiet, in juni lekker weer los. En de afspraak gemaakt om volgend jaar op de grote meerval te gaan vissen met Stef en Gert op de Ebro!


Ga deze week nog een paar keer en dan doe ik de mad rat op stal, en dan in juni heb ik weer een leeg schrift die vol moet!(mag).


Fish on!

Hilco.Reacties

Er zijn 4 reacties

 overbuurman schreef op 15-03-2012 om 00:35:48
Ip opgeslagen


mooi verslag meneer..

 Kj visser schreef op 08-03-2012 om 08:44:00
Ip opgeslagen


top Hilco , enne eindelijk de tools ..... 
mooi verslag

 Marco schreef op 07-03-2012 om 23:28:23
Ip opgeslagen


Daar krijg je toch tabak (lees shag) van? haha.
Leuk stukkie tekste Hilco, en goed bezig met de Mad Rat lezen / horen we elke keer  
Respect!

 Rix schreef op 07-03-2012 om 21:50:14
Ip opgeslagen


Top verslag van een top visser! Klasse!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01818 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign