Uitkijken naar……… ( 2 filmpjes Zweedse snoekvangsten!)
 Geplaatst op  19-02-2012  door Pieter
4157 keer bekeken
De winter is op zijn retour en het is nog even afwachten tot het laatste ijs verdwenen is. Althans, dat is wat ik hoop…… Er stond vandaag “19 februari” een visdag gepland met de mannen waar we straks weer mee afreizen naar Zweden. Even samenkomen om ons voor te bereiden, maar helaas gooide zeven centimeter dik ijs op het afgesproken viswater roet in het eten. We gaan straks in het voorjaar weer samen een week naar het fantastische viswater in Dalsland, waar we vorig jaar onder zomerse omstandigheden ook een hele mooie week beleefden. Daarna reizen Jacco en ik nog samen een week door naar de provincie Varmland, om daar op uitnodiging van www.zwedenvisreizen.com het viswater te komen verkennen. Naast het snoekvissen hebben we daar tevens de mogelijkheid om het vissen op zalm en forel met de vliegenhengel te beoefenen. Veertien dagen de tijd om ons eens goed uit leven op de prachtige viswateren in de Zweedse provincies Dalsland en Varmland. Genoeg plezier dus om naar uit te kijken, maar tot het zover is eerst nog maar eens wat beelden uit de oude doos. Want wat hebben we genoten daar in Zweden afgelopen voorjaar, van de prachtige snoekvangsten.

Pieter Nederlof
Reacties

Er zijn 4 reacties

 Luc schreef op 19-02-2012 om 19:42:52
Ip opgeslagen


Ja Pieter, nog 76 dagen en we zijn er weer. ik ben er klaar voor, heb al lang niet meer gevist maar daar zal snel verandering in komen.
Ik hoop dat we snel weer eens samen kunnen gaan snoeken.

grtn Luc

 Jacco schreef op 19-02-2012 om 17:56:44
Ip opgeslagen


Haha wat genieten dat 2e filmpje.. Staat Pieter daar al te poseren voor een foto en Ronald maar door filmen xD

 Ronald schreef op 19-02-2012 om 16:32:55
Ip opgeslagen


Yes!!! Ik tel al af!!

 Rix schreef op 19-02-2012 om 14:47:45
Ip opgeslagen


wat een bizar mooie tekening heeft die snoek van dat 2e filmpje op zijn buik zeg!!! En dan bijna zwart op de rug! Gaaf hoor.

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02938 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign