Boottrailer
 Geplaatst op  18-02-2012  door Pieter
4243 keer bekekenHet volgende artikel kreeg ik toegestuurd van Wim Russchen, auteur van onder andere Rusky.nl. Tijdens zijn zoektocht naar een geschikte trailer voor de boot kwam Wim tot de conclusie dat er heel veel mogelijk is op dit gebied. Op een gegeven moment liep hij zo tegen zijn perfecte trailer aan en wil dit graag met ons delen. Want het belangrijkste onderdeel, voor het vervoer van onze boten naar de meest afgelegen viswateren in binnen en buitenland, wordt vaak nogal eens onderschat. Lees hier zijn ervaring opgedaan, op zoek naar de perfecte trailer……..


Sinds afgelopen zomer zijn wij in het bezit van een nieuwe trailer. Na veel zoeken op het internet kwamen we uit bij een bedrijf in Hoogezand. Dit bedrijf luisterend naar de naam Coops en Nieborg maakt trailers onder de naam Marlin.


De eerste keer was een oriënterend gesprek met Robert Hollander. Hij bedenkt samen met de klant hoe de trailer gemaakt moet worden. Nou, ik moet zeggen wat een service. Robert geeft je direct een goed gevoel. Laat je meedenken en geeft goede adviezen en kan samen met zijn personeel prachtige trailers maken. De tweede keer hadden we onze boot meegenomen en werd alles op maat gemaakt en kon onze boot op de trailer worden geplaatst.


Twee wieltjes aan de zijkant die de boot mooi recht op de trailer trekken. Mooie brede loopplank, voor de veiligheid. Een trailer die je met de verlichting aan, ja je hoort het goed (LED verlichting) zo het water in kan rijden. De behuizing van de verlichting is waterdicht. De motor is uiterst keurig weggewerkt achter de banden. Je kan de motor verticaal vervoeren op de weg. Totaal geen probleem bij het traileren. Niks geen gezeur meer met lichtbalken. Je kan nu snel traileren en vissen. Een aanbeveling voor elke roofvisser.


Wat een gemak en wat een genot. Alle roofvissers onder ons kennen de Pega, Kalf en Freewheel trailers, maar wil je echt eens iets anders, dan zou ik gaan voor een Marlin trailer. Betaalbaar, een zeer goede service en een machtige trailer. Marlin trailers, wij hadden er nog nooit van gehoord, maar wij willen nooit meer anders. Voor verdere adviezen verwijs ik u naar www.marlin-boottrailers.nl. Vraag naar Robert Hollander.

Vr. Gr. Wim Russchen
Alias “De Rus”Reacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.03038 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign