Snoeken.net op Facebook. Nieuwe site Pikehunter.nl online!
 Geplaatst op  15-02-2012  door Pieter
4144 keer bekekenSocial media als facebook is niet meer weg te denken in deze tijd. Veel mensen maken er gebruik van en zo kun je op deze manier een groot publiek bereiken. Ook Snoeken.net vond het hoog tijd worden om van deze media gebruik te maken en zo een veel breder publiek te bereiken.

Vanaf heden is er dan ook een Snoeken.net pagina op facebook. Hier vind je alle informatie over de site en blijf je dus 24 uur per dag, 7 dagen in de week op de hoogte van de nieuwste updates. Ook worden er regelmatig leuke foto’s en video’s geplaatst die op de site terug te vinden zijn.

Heb je dus een account op facebook ga dan snel naar de Snoeken.net pagina en klik op de “Vind ik leuk” button. Zo blijft je volledig op de hoogte van jou favoriete site!


Pikehunter.nl

Nieuw online is de site www.pikehunter.nl Mijn goede vriend en vismaat Jacco Heldoorn heeft de afgelopen maanden heel hard gewerkt om een eigen site op poten te zetten. Het resultaat mag er dan ook zijn en de site ziet er heel professioneel en verzorgd uit.

Naast veel informatief met leuke artikelen over van alles wat met snoekvissen te maken heeft, zullen er ook regelmatig leuke verslagen op te vinden zijn. Aan mij tevens de eer om een artikel te schrijven over het beginnen met bootvissen.
Ondanks dat Jacco nu in Pikehunter.nl een geheel eigen site heeft zal hij Snoeken.net echter niet verlaten, en blijft hij ons regelmatig trouw van zijn leuke verslagen voorzien.

Jacco heel veel succes met je nieuwe site, en heel graag schrijf ik nog iets voor de site.

Neem HIER een kijkje op pikehunter.nlReacties

Er zijn 4 reacties

 Marco schreef op 15-02-2012 om 23:32:25
Ip opgeslagen


Stiekem vind ik beiden leuk!  

 Jacco schreef op 15-02-2012 om 22:45:30
Ip opgeslagen


Danke danke Pieter, ik vond die FB pagina al leuk voordat jij hem uberhaupt gemaakt had  

 Sybren schreef op 15-02-2012 om 21:10:19
Ip opgeslagen


@ facebook pagina VIND IK LEUK

Site van jacco is erg mooi geworden!

 Michel schreef op 15-02-2012 om 19:42:11
Ip opgeslagen


Dit vinden wij leuk!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02882 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign