Geen tijd om te vissen….
 Geplaatst op  08-01-2012  door Meindert
4139 keer bekekennummer 1 2012

Zo goeie dag ik type weer eens een verslagje. Het is lang geleden, heel lang geleden, telang geleden. Dat ik tijd had om te vissen, het is ergens aan het begin van het nieuwe jaar dat ik in contact was met vriend KJ visser om weer eens een dagje te gaan vissen de eerste dag kon ik niet te druk met werk (om kort te blijven). En ik ben ondertussen met de baby kamer bezig en ik moet zeggen dat wordt een plaatje omdat we in het oud deel van Urk wonen en ze vroegen met een windlood de muren recht zette moet in alles zelf maken, Niet dat ik dat erg vind er gaat gewoon veel vistijd in zitten.


nummer 2.

Ondertussen is KJ met Lub en JH een dag wezen dood aas vissen ergens in Friesland waar KJ een hele dikke meter snoek wist te vangen en verders bleef het die dag erg rustig aan de hengels. Ondertussen is het zaterdag 7 jan geworden en staat er een middag vissen met KJ op het programma, we besluiten op het dorp te blijven. Eerst gaan we naar de karper vijver hier zijn we snel weer weg het haar waaide daar uit je hooft niet normaal wat een wind. Dus de hengels achter in de pickup en gas naar de volgende vijver hier aan gekomen gooien we 4 boeien van dobbers ter water met daaronder een dood voorntje. Ondertussen praten we over ons afgelopen jaar en wat we in het nieuwe jaar allemaal gaan doen om de rovers te kunnen blijven vangen. Plots valt op dat men dobber verder van ons weg gaat dus ren ik naar men hengel pak hem voorzichtig op en vervolgens voel ik dat de vis er aan zit, aan slaan en hangen men eerste dood aas snoekje is een feit. Het blijkt een dappere rovertje van +- 55cm tezijn.


nummer 3.

Niet veel later als de beide hengeles verlegt zijn en lekker zitten te praten gaat vriend KJ zijn dobber er vandoor en ploep onder pats en vis, snoekje ook van het zelfde formaat maar wel erg leuk samen lachen we de middag uit en praten we van alles door stekken,tactieken,bootvissen, bellyboot vissen echt het hele aankomende jaar praten we door. En dan is het weer raak voor KJ het dappere krijgertje vecht als een bezetene en bij de kant pakt het snoekje een wortel in zen bek en deze laat hij niet meer los. Even dacht ik dat ik ook een aanbeet had maar dat bleek loos alarm tezijn jammer maar het blijft een hele leuke en gezellige middag zeker voor herhaling vatbaar.
Gr MeindertReacties

Er zijn 3 reacties

 Rix schreef op 09-01-2012 om 18:10:16
Ip opgeslagen


Leuk verhaal, en ja, een middag vol ouwehoeren is voor jullie geen probleem!

 Pieter schreef op 09-01-2012 om 17:44:57
Ip opgeslagen


Leuke sessies zo om even tussendoor te doen......Denk dat je daar ook zomaar tegen een bak aan kan lopen. Leuk verslag Meindert.

 Kj visser schreef op 09-01-2012 om 08:42:36
Ip opgeslagen


ondanks mijn stijve schouder (ouderdom komt nu eenmaal met gebreken ) was het even leuk vissen zo, nog spannend ook ,moet ik toegeven,ideaal om een paar uurtjes mee te doden, op naar de volgende sessie .....
GR KJ

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.0178 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign