Russische Helden!
 Geplaatst op  02-12-2011  door Pieter
4143 keer bekekenHet is half juni als de Eftex in Amsterdam net achter de rug is. Het bracht nogal wat mensen in de hengelsportbranch uit europa op de been. Samen met Bertus Rozemeijer hebben we een aantal van deze gasten mee genomen het water op om een dag te gaan snoekvissen. Zo ook een dag waarbij drie Russen kennis moesten maken met het snoekvissen in Holland. Ik kreeg één van hen in de boot terwijl Bertus de andere twee voor zijn rekening nam. De jongeman bij mij aan boord bleek samen met zijn maat een bedrijfje in het maken van allerlei spinners te runnen. Onder de naam Extreme fishing, www.extremefishing.ru proberen ze hun aasjes op de markt te krijgen. Een klein probleempje was dat hij geen woord engels sprak. Aangezien mijn russisch ook niet meer is wat het was werd het meer een gebarentaal aan boord die dag.


Het werd een warme juni dag op het water, geen zuchtje wind en de snoek was maar moeilijk tot aanbijten te krijgen. Gelukkig kwamen er toch nog een paar leuke vissen voorbij zowel bij Bertus als bij mij in de boot. Zo werd het toch nog een leuke dag voor onze russische gasten en werden wij getroond tot ware russische helden door hun. Want wat waren ze enthousiast als er een snoek gevangen werd. Een van hen was overigens een redacteur van een groot russisch hengelsport magazine en heeft aan deze dag tien pagina's in het blad spendeerd. En wellicht zullen we hieraan enkele russische gasten op snoeken.net overhouden.

Pieter NederlofReacties

Er zijn 4 reacties

 Sybren schreef op 05-12-2011 om 12:49:13
Ip opgeslagen


Geweldig hier mag de vodka op geproost worden, de stickers zijn goed in beeld bertus heeft ze ook al aan boord goede zaak. afbeelding 21 sta je vraai op Pieter:P

 Remco schreef op 04-12-2011 om 16:53:50
Ip opgeslagen


Na Guus Hiddink en Dick Advocaat in het russische voetbal hebben we nu ook twee grootmachten in het russische vissen! Jammer dat ik het artikel niet kan lezen maar als er 10(!) pagina's gesxhreven zijn mag je nit klagen.

 Kj visser schreef op 03-12-2011 om 13:31:55
Ip opgeslagen


Pieter Nederlofski, nog even ,en je bent wereld beroemdski..... 

 Rix schreef op 03-12-2011 om 00:57:45
Ip opgeslagen


In 1 woord... Geweldig!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02838 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign