Snoekjes van het grote water pt. I
 Geplaatst op  30-11-2011  door Jacco
4134 keer bekekenWe hadden nog wat filmpjes van een dag vissen op het grote water. Waar al eerder een verslag door Pieter over is geschreven.

We zijn s ochtends bij tijd aan de helling om weer een dag door te brengen op het grote water. Vol goede moed starten we deze dag dan ook met enige haast. We besluiten het eerste deel ook maar weer is mee te pakken. Helaas bleven hier de aanbeten uit in tegenstelling tot het vroege voorjaar. We besluiten daarom ook de boel maar weer in te draaien en ons het geluk verder op te zoeken.


Eenmaal op de stek beginnen we hier weer vrolijk rond te trollen. Het blijft enkele uren stil. Ik besluit om me hengels maar is te gaan voorzien van een Salmo duo. De warrior en fatso krijgen deze dag de voorkeur en het vertrouwen. En na enige tijd blijkt dit geen verkeerde keuze te zijn en liggen er al gauw 3 vissen in de boot. Geen bakken maar vis is vis. Het blijft weer lange tijd stil en we besluiten eind van de middag weer terug te trollen richting helling. Plots krijgen we de ene aanbeet na de andere. Maar ook vandaag hebben we weer te maken met enkele lossers. Op de terug weg mocht ik toch nog twee mooie vissen af drillen en op de gevoelige plaat zetten. Voor mij absoluut geen verkeerd dagje. Het is helaas niet voor iedereen feest vandaag. We sluiten de dag dan ook af met een 6-tal vissen en gaan richting huis. Immers staat er de volgende dag alweer een sessie geplant op groot water.

Jacco Heldoorn
Reacties

Er zijn 3 reacties

 Rix schreef op 01-12-2011 om 07:05:50
Ip opgeslagen


Haha, geweldig filmpje!

 Kroket schreef op 30-11-2011 om 22:13:06
Ip opgeslagen


Waarom stoer doen met Snoekjes?

Zijn toch gewoon mooie vissen
Commentaar van Pieter:
Het zijn inderdaad hele mooie vissen.....neem de titel dan ook niet al te serieus!

 Marco schreef op 30-11-2011 om 20:28:59
Ip opgeslagen


Haha, geweldige video. En inderdaad Jacco, niet zo zeuren. Daar wordt je hard van.
Maar ik zie geen snoekjes, wel 2 schitterende kneiters.    

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02822 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign