Zomerse en bizarre omstandigheden! (2 filmpjes)
 Geplaatst op  06-11-2011  door Pieter
4161 keer bekekenJa echt, november in T-shirt!

Het moet niet gekker worden, we schrijven 5 november en ik sta gewoon in mijn T-shirt aan het vissen. Prachtige dagen afgelopen week met temperaturen die sommige zomerdagen nooit gehaald hebben. De snoeken lijken ook weer goed mee te willen werken. Afgelopen donderdag met Hilda op pad geweest en hoewel de wind soms hard was konden we toch het grote water nog op. Zaterdag nog eens terug met vismaat Jacco. Dit werd echt een opmerkelijk dag, tientallen aanbeten en zes snoeken verder voor mij had Jacco nog geen tik gehad. De nieuwe Multi Rowdy van ITT blijkt ook deze twee dagen veruit favoriet, nieuwe kleurstellingen blijken goed te werken. Wat die kleur betreft, oranje blijft verrassen…..


oranje multi bass, opvallende vangsten de laatste tijd.

De eerste snoek is donderdag al snel aan boord als we net een half uur een stukje aan het trollen zijn. Deze was vol over de Multi bass in oranje kleur gegaan. Het is ons de laatste tijd echt opgevallen dat deze kleur het goed doet. We gaan verder het weid op en doen diverse stekken aan. Opvallend dat we overal wel aanbeten krijgen, maar vaak blijft de vis niet hangen. De vissen die vol over het aas gaan zijn geen probleem, maar soms hangen ze ook maar net aan een velletje. En dan moet je een beetje mazzel hebben dat ze blijven hangen. Uiteindelijk sluiten we dag af met 4 snoeken waarvan Ă©Ă©n voor Hilda.


De nieuwe multi rowdy van ITT blijkt een toppertje...

Zaterdag ga ik terug met Jacco. Ook deze morgen krijgen we al snel aanbeten, wat zeg ik….dreunen zijn het soms. Maar de eerste aanbeten blijven echt niet hangen. Later gaan we het weid op vangen al snel de eerste vissen. Een lang gerekt talud op het midden van het meer blijkt nu een hotspot! We trollen het diverse malen af en hier krijg ik aanbeet op aanbeet. Sommigen snoeken gaan vol over het aas maar veel aanbeten blijven ook hier weer niet hangen. Echter als een Multi Bass van 22cm compleet verzwolgen blijkt te zijn geeft dit toch te denken. Waarom gaan sommige snoeken vol voor het aas en blijken anderen maar net te hangen. Bizar is dat na tientallen aanbeten en zes snoeken gevangen voor mij, vismaat Jacco nog geen tik gehad heeft. Hij kan doen wat hij wil maar weet geen aanbeet los te krijgen.


aanbeet op aanbeet....

De wind valt in de middag compleet weg en dan blijkt ook de snoek het rustiger aan te gaan doen. Af en toe volgt er nog een aanbeet, maar het is niet meer zo gek als vanmorgen toen er nog een licht briesje over het water stond. Jacco krijgt nu gelukkig ook wat meer actie en weet uiteindelijk nog twee snoeken te vangen. Het zonnetje komt er goed door, we waren goed gekleed deze morgen die fris begon. Maar nu sta ik even later gewoon in mijn T-shirt te vissen. En dat in november, voor deze omstandigheden teken ik echter de rest van de winter. En niet in de laatste plaats omdat kunstaasvissen dan ook goed blijft werken……

Pieter Nederlof
Oranje!!!

Weer eens voor Hilda....

loopt lekker nu....

gewoon een leuke foto....

mij hoor je niet klagen....

mooi plaatje....

gewoon door blijven vangen....

erop en erover...

de dril......


Reacties

Er zijn 6 reacties

 Hugo schreef op 26-11-2011 om 16:09:03
Ip opgeslagen


Mooie vissen hoor!!!!Ben vandaag de hele dag op pad geweest, maar heb er geen 1 mogen bewonderen  en als ik dan zie op youtube enzo hoe mensen ze achter elkaar eruit halen begin ik aan mezelf te twijfellen.Doe ik misschien iets verkeerd ofzo, maar echt super mooie vissen je hebt zeker lekker gedroomt over het drillen van hun moeders

 Kj visser schreef op 08-11-2011 om 08:44:34
Ip opgeslagen


mooie vangsten weer mannen  

 Michel schreef op 07-11-2011 om 17:06:40
Ip opgeslagen


Prima spul van I.T.T. ! Mijn vangsten lopen er ook goed op en ze gaan er elke keer vol overheen!! Leuke filmpjes trouwens, altijd mooi om een beetje real-action te zien! 

Grtz Michel

 Rix schreef op 06-11-2011 om 21:38:03
Ip opgeslagen


Dat ziet er weer goed uit hoor! Mooie filmpje ook weer met professioneel commentaar!  

 Marco schreef op 06-11-2011 om 20:57:55
Ip opgeslagen


Jacco moet ook niet zo lang aan de telefoon hangen tijdens het vissen, dat komt de vangsten niet ten goede namelijk  
Goed bezig weer dames en heren, lekkere aantallen weer   

 meindert schreef op 06-11-2011 om 20:02:35
Ip opgeslagen


zo pieter mooie vangsten zoals altijd om jaloers op te worden 

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.0188 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign