Webshop 'doodaas'
 Geplaatst op  08-10-2011  door Jacco
4278 keer bekekenLogo

Voor mensen die problemen hebben met het verkrijgen van doodaas is een einde gekomen. De heren van doodaas.nl zijn op eigen initiatief een webshop in 'doodaas' begonnen.


De meest voorkomende soorten zoals sardine, makreel, spiering, haring, baars en nog vele soorten meer zijn zonder problemen te verkrijgen. De meeste zoetwater en zoutwater vissen zijn in verschillende maten te verkrijgen, uitermate geschikt om de vis te perfectioneren naar je eigen visserij. Geen gedoe met verkeerde takels en dergelijke. Tevens staat er bij iedere vis een klein stukje biologie beschreven in de vorm van maximale lengtes, leeftijden enz. Tevens staat hier vermeld welke voedingswaarde een vis heeft, dit door middel van vetpercentage en het gehalte eiwitten.


vacuüm verpakte aasvissen (Haring)

De aasvissen zijn vers ingekocht en worden gevacumeerd in speciale vacuümzakken en daarna ingevroren om de versheid te kunnen garanderen. Wat betreft prijzen, deze zijn ook zeer gunstig gezind en zul je bij dergelijke visboeren niet tegen komen.


Grote snoek gevangen op dood aas

Ook zullen er in de toekomst vissen worden aangeboden die met kleurstof zijn behandeld, hierbij kun je denken aan een blauwe, groene, gele, rode makreel enz. enz. Het sortiment is samengesteld naar hun eigen ervaring en de deels algemene kennis wat betreft doodaas vissen. Mochten er andere ideeën zijn met betrekking tot goed vangend aas of andere tips, zijn deze van harte welkom.


Kortom een zeer handige site, waar vele doodaas vissers hun voordeel mee kunnen doen!

www.doodaaskopen.nl


Jacco HeldoornReacties

Er zijn 3 reacties

 Paulus schreef op 21-10-2011 om 21:44:58
Ip opgeslagen


Heb gisteren 20 verse Sardienes binnen gekregen. Waren perfect verpakt! Ga dit weekend voor het eerst proberen met doodaas. Zal mij benieuwen want weet zeker dat er zat zit, zowel snoekbaars,Snoek,Meerval....

 Pieter schreef op 11-10-2011 om 17:08:04
Ip opgeslagen


Zo'n vers gevroren zeevis aasje gaat er altijd wel in bij de snoeken. Zullen we straks ook maar weer eens mee aan de slag.

 Hilco schreef op 08-10-2011 om 14:17:02
Ip opgeslagen


Kijk das nou super handig, heb ze al een mail gestuurd voor grote spiering.

thx jacco

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01842 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign