Met zen 3en.
 Geplaatst op  25-09-2011  door Meindert
4142 keer bekekende vis boot

Het is zaterdag. Uur of 9 als ik wakker wordt lekker uitgeslapen kijk ik naast me naar men vrouwtje die nog ver weg is…. Rustig aankleden opfrissen, naar beneden koppie thee zetten en boodschappenlijstje maken lege flessen bij elkaar zoeken en naar de super markt.
Daarna nog even om een bakkie koffie bij men omaatje en dan naar huis boodschapjes uit pakken en dan naar de zaak daar staat men vis machine hengels mee tas kunstaas trailerslot, shit slot weg naar de bouwmarkt voor een nieuw hangslot zo spullen bij elkaar nu nog even naar men broer om de Volkswagen ophalen ja die heeft een trekhaak, is wel zo makkelijk ik kan hem wel achter de Suzuki zetten maar dan komt de trailer met men bootje niet achter me aan.
Dus met de volkswagen naar huis om men vrouw op te halen, het idee was er om even lekker rustig te gaan varen/vissen. En dat werd tijd na al die keren bellyboten niet dat dat niet leuk is maar ik had ook nog een boot gebouwd afgelopen winter, waar ik nog niet echt mee had gevist.


vrouw lief

Bij de trailerhelling aangekomen bootje terwater, zo trots al een aap met 7 lu….. varen we met zen 3en het haventje uit om uit te komen tussen de weilanden hengels over boord en er word gevist helemaal tegek, vissen met je eigen bootje, ow en de vrouw was ook mee dat is natuurlijk ook super na een tijd van misselijkheid en kotsen. Gelukkig knapt ze nu lekker op en kan ze gaan genieten van haar zwangerschap……… ja als alles goed gaat word ik vader. (Gaaaaaaaffffff)


75 cm.

Rustig tollend slepen onze kunstaasjes over de boden het was er niet zo diep max 1.50 dus had ik er een zwaar hooft in dat we wat zouden vangen maar goed we visten, na een uurtje varen komen we op een stukje waar het net wat dieper is en boem een mooie snoek grijpt het stukje kunstaas uit het schroefwater even wat stres varen en drillen maar dat went snel een mooie dikke snoek van 75cm ik de boot nummer 1. Even op de foto en weer terug het water in. Als we verder varen komen we in een haventje uit hier besluiten we om even wat te gaan eten, gezellig een broodje eten even wat drinken en verder we trollen even door het haventje en boem spetter spetter los shit jammer, maar dat hoort er ook bij. Even later vaar ik ruim om een witvisser als het weer raak is een vechtersbaasje van 55cm meld zich op de rammelaar van spro leuk zoon middagje zeker voor herhaling vatbaar als het aan mij ligt en als het aan de vrouw ligt kunnen we dit ook vaker doen.
Gr Meindert , Christa & ?


55 cm.

Zo trots als een aap met 7 lu.......


Reacties

Er zijn 4 reacties

 Jan hendrik schreef op 26-09-2011 om 13:01:41
Ip opgeslagen


Lekker bezig zo.... op 2 vlakken nog wel..... 

 Kj visser schreef op 26-09-2011 om 12:03:44
Ip opgeslagen


goed bezig maatje....... 

 Rix schreef op 26-09-2011 om 06:34:37
Ip opgeslagen


Ik sluit me volledig aan bij Pieter! En trouwens ook een leuk verslagje!  

 Pieter schreef op 25-09-2011 om 18:33:15
Ip opgeslagen


Meindert, allereerst gefeliciteert met jullie zwangerschap. Nou je mag zo trots zijn als een aap met 7 lu.... Prachtig bootje.

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02131 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign