Dames en/of bikini’s.
 Geplaatst op  04-09-2011  door Marco
4130 keer bekekenDe eerste dame liet niet lang op zich wachten

De dag begint goed. Het is heerlijk weer en de mist is net opgetrokken. We kunnen onze ogen dus goed de kost geven. Op zoek naar mooie dames. Zoals ik al zei, begon de dag goed. Rick attendeert mij om 8.00 meteen op een mooie dame, meteen kijk ik in het water, maar nee hoor, 2 dames op een of ander grote ouderwetse houten zeilboot, ook wel skutsje genaamd, zijn druk bezig om de boot klaar te maken. Een vriendelijke goedemorgen gaat over en weer. Wij maken op de automatische piloot de hengels klaar, duwen af en dromen verder.


And off she goes

Na een minuut of 10 trollen (we beginnen rustig) krijgt Rick een beste ram op zijn steunhengel en ik zie die dan ook gevaarlijk ver doorbuigen. De avond ervoor had ik hem nog aan de lijn en was meneer bezig zijn onderlijnen / stinger voorraad te vervangen door zwaarder materiaal. Naar zijn mening verspeelde ie de laatste tijd te veel vissen. Dus nu moest het goed gaan. Echter op het moment dat Rick de hengel in de hand heeft en goed en wel aan de dril wil beginnen valt de spanning weg van de lijn en komt er alleen een kleine bulldawg boven. Met stinger, dat wel. Jammer, maar het geeft de burger moed.


Speciaal voor de foto deed ze haar topje even aan, wel zo netjes

Nog geen 20 meter verder meen ik een klein tikje te voelen op m’n handhengel en direct na dat tikje sta ik met een kromme hengel en sta ik een mooie dame te drillen. Deze gaat niet meer los zie ik. Gezien de relatief lage temperatuur van het water geeft de snoek zich niet zo 1, 2, 3 gewonnen. Maar na een aantal minuten onder water vechten en een paar seconden “air time” weet ik haar toch te pakken. Zo de eerste is weer binnen. Rick weet mij te melden dat dat natuurlijk gewoon zijn snoek was die nog even meezwom en toen het verkeerde aasje pakte. Ik weet natuurlijk wel beter maar houd dat mooi voor mezelf.


Cowboy Jimmy

Ondertussen komen er ook voldoende andere dames onze boot en de inzittenden (wij dus) bekijken. Tenminste dat maken we ons zelf wijs. Je moet toch iets doen om jezelf een goed gevoel te geven. De geintjes en de vriendelijke lachjes gaan vrolijk over het water. Dan is die hoge temperatuur toch ergens goed voor. Maar een ding snapten we niet. Dat sommige leuke dames gewoon met hun broer in de boot gaan zitten?! Je snapt het toch niet. En dan ook nog ontkennen he. Op een gegeven moment zijn we een haventje met woonboten aan het uitwerpen als iemand (ik noem geen namen) bij ons in de boot weet te melden dat ie een slipje ziet waar niets inzat. Oftewel goed nieuws, weer een mooie bikini. Echter als we volledig in het boothuis kunnen gluren zien we toch echt een man op leeftijd met zijn boot knoeien. Rick (oeps) heeft toch een bril nodig. Of was hier de wens de vader van de gedachte?


Sla, komkommer en moeders op de achtergrond

Niet veel later pak ik weer een leuke snoek, die ondanks dat ie kleiner is toch een nog betere dril weggeeft. De grote bull dawg is helemaal weg en zit met 2 dreggen vast. Na het nodige knip en plakwerk en een korte reanimatie gaat ook deze er weer vrolijk vandoor. Misschien ook wel op zoek naar dames? Wie zal het zeggen. En dan, dan ineens doemt het voor ons op, een walhalla, nee sterker nog. De hemel op aarde. Jullie raden het al, een eettent! En niet veel later zitten we dan ook beiden te genieten van gezonde kost. Gelukkig kunnen we lekker babbelen met (denk ik) moeder en dochter, waarvan dochterlief ons bedient en moeders mooi zit te zijn. De een vindt vissen niks, de ander lijkt het geweldig. Een uitnodiging van ons slaat ze jammer genoeg af.


En die prutsers van de VN maar zoeken…

Na de lunch proberen we van alles en nog wat. We varen de stad in tot midden in het centrum, trollen en werpen ons door een woonwijk, slepen dwars door de te drukke vaargeul, gaan op de koffie bij Kadaffi in zijn boot, maar niks helpt. Er komt geen vis meer aan boord. Zelfs geen tikjes of aanbeten meer. Wel bikini’s in overvloed op het moment, maar zoals jullie weten zijn wij daar niet mee bezig. Wij zijn namelijk roofvissers. En die doen alles om snoek te vangen. Maar goed, op dat moment zouden we ook blij zijn met een baarsje. Geen van ons beiden snapt trouwens waarom ze die Kadaffi niet kunnen vinden, hij is gewoon in het noorden van Nederland.


Puntgave vis

Op de terugweg noch maar even gekeken bij een “aardig” bootje welke te koop lag. Nou, ik kan je melden dat ik mijn huis onlangs voor minder heb verkocht, pffff man wat een geld en wat een boot. Om iets voor 4 zet Rick mij af bij de helling omdat ik ’s middags nog een bbq heb en nog wat km’s moet maken om op tijd thuis te zijn. Al met al dus een warme dag met 2 mooie damesvissen, een goede lunch, iets teveel pleziervaart maar toch te weinig bikini’s op de zonnedekken. Maar, we hebben we genoten. En Rick, met die onderlijntjes zit het inmiddels wel snor. De volgende keer ben ik de Sjaak en is het voor jou kassa!

Groet’n, Marco


En nee, er werd niet op gedronken


Reacties

Er zijn 4 reacties

 meindert schreef op 06-09-2011 om 20:26:25
Ip opgeslagen


heerlijk die dag, en dan de combo van vissen en dames kijken 

 Kj visser schreef op 05-09-2011 om 16:00:40
Ip opgeslagen


Hey mannen , bekende stek, het is er mooi vissen in dit jaar getijde ,want wie niet blind is ziet een hoop 

gr KJ

 Rix schreef op 04-09-2011 om 23:57:05
Ip opgeslagen


Goed verhaal heb je er weer van gemaakt Marcus! Niet te overdreven, en gelukkig maar 8 foto's van de 94 geplaatst!
't was weer fantastisch!

 Pieter schreef op 04-09-2011 om 22:16:01
Ip opgeslagen


Haha, wat heb ik hier weer van genoten. Nee niet van die vele bikini-dames waar geen foto van te vinden is (echt jammer) maar van die twee mafkezen die er weer zo'n ontzettende leuk avontuur van gemaakt hebben. Ontzettend leuk verslag Marco!
Commentaar van Marco:
Haha, dank je Pieter. Maar sorry, sommige foto's kunnen we beter niet plaatsen op een snoeksite ;-)

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02857 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign