Laatste vakantieweek vissen. (film vangst 1.05m snoek!)
 Geplaatst op  21-08-2011  door Pieter
4145 keer bekeken
Prachtige vangst van 1.05m

En ik ben alweer bezig met het verslaan van mijn laatste vakantieweek! Drie weken vissen en ontspannen zijn voorbij gevlogen, maandag beginnen de dagelijkse beslommeringen weer. Goh, niet iets waar ik op dit moment naar uit kijk maar de ervaring leert dat je dat ritme ook zo weer opgepakt hebt. Je moet er als het ware weer even doorheen……

Maar gelukkig niet voor lang, over zes weken reis ik alweer af naar Zweden om samen met Bertus de E.P.C. in Vastervik bij te wonen. Over dit gebeuren heb je onlangs op deze site kunnen lezen en anders kun je het nog eens even opzoeken.


Vol spanning wachten ze af.....

Maar terug naar mijn laatste week vakantie(vissen), met vissen tussen haakjes want samen met Hilda heb ik er een lekker ontspannen weekje op het water van gemaakt. Ook deze keer kwamen er weer hele leuke vissen in de boot waaronder een prachtige snoek van 1.05m.
Ben nog twee dagen met Bertus weggeweest, waar we eerder leuke snoekbaarzen vingen bleef het nu bij enkele snoeken. Het blijkt maar eens dat een visstand snel kan variëren op een stek. Later op het grote water ging het voortvarend van start met binnen no time 6 snoeken in de boot. Ondanks de verwachtingen die je dan op zo’n moment hebt zakten de vangsten helaas weer in.


eindelijk daar het resultaat.

Tussendoor nog even met twee buurjochies het water opgeweest. Ik had de jongens al een tijdje beloofd dat ze eens mee mochten vissen. Gespannen gingen ze het water op want ik had hun beloofd een snoek te vangen, oei bloed link natuurlijk maar gelukkig voor mij en bovenal voor de jongens kwam er nog een leuke vangst.


Hond in de boot, kijk heel goed uit met rondslingerd kunstaas!

Jacco zit nog steeds in Curaçao, ik heb nog verder niets van hem vernomen maar hoop dat hij zijn doel bereikt en een dikke tarpon vangt! Voor nu weer een leuk stukje film en foto’s van mijn laatste vakantieweek. Voor wie nog vakantie heeft zou ik zeggen geniet ervan, voor je weet is het weer voorbij……

Pieter Nederlof


Shadclone brengt iedere keer weer vis op.

Ontspannend vissen.

Spinnerbaits zijn verschrikkelijk goed.

Hij vindt het ook allemaal spannend.

Multi Bass van ITT, één van mijn favoriete aasjes!

De Twinler, onderschat dit aasje niet want vaak leverd het grote vis op!


Reacties

Er zijn 6 reacties

 Jacco schreef op 25-08-2011 om 14:52:14
Ip opgeslagen


Mooi verslag Pieter! Het tarpon vissen is nog niet gelukt. Niet echt tijd voor gehad en het weer is me ook veel te warm! Ik vermaak me nu prima met iedere dag lekker een paar uurtjes duiken en dan ipv vangen maar bekijken hé. En succes met werken haha!!

 Kj visser schreef op 22-08-2011 om 11:31:19
Ip opgeslagen


mooie vissen Pieter, de buurjongens stek , is een alles of niets stek is ons opgevallen ,enne succes in Zweden,

gr KJ

 Rix schreef op 22-08-2011 om 00:29:25
Ip opgeslagen


Heb je de teller deze weken toch maar even weer mooi opgekrikt! Zelf ben ik vandaag teruggekomen na 14 uurtjes sturen, en ik heb nog een week vakantie voor de boeg, dus wie weet wat ik deze week nog allemaal op het droge krijg!! Het verslag heeft me in ieder geval alweer genoeg gemotiveerd om er weer even vol gas tegenaan te gaan!!!

 Marco schreef op 21-08-2011 om 19:04:01
Ip opgeslagen


Tja....verdomd mooie vissen weer.
Goed bezig Pieter, de metervreter  

 meindert schreef op 21-08-2011 om 13:38:38
Ip opgeslagen


zo pieter je heb er weer wat moois van gemaakt....... mooie stekken trouwens.....
hoop dit jaar nog wel wat vissen te vangen ben druk druk druk
gr Mein

 Michel schreef op 21-08-2011 om 13:14:45
Ip opgeslagen


"Spot is er ook blij mee!"

Eigenlijk zou je 'm de kieuwBeet moeten leren scheelt een hoop  
Mooi aasje die Twinler, Daar heb ik er ook al een hoop op mogen vangen! En de multi bass moet ook snel in mijn assortiment!

Grtz Michel

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01849 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign