Wat doen we in de winter?
 Geplaatst op  18-01-2011  door Kj visser
4133 keer bekekenHet is dec en koud heel koud.de laatste visdag kon ik er helaas niet bij zijnÖ..

Maar goed wat doe je dan? Een beetje knutselen met mijn kunstaas mijn hengels onderhouden en een plan smeden om te gaan doodaas vissen maar dat is door de kou even in de koeling (buiten) gezet.

Dan is het een beetje dromen af en toe wat bellen smssen met mijn vaste visvrienden van het PIKETEAM URK.


Het dromen gaat veelal over de jacht DE JACHT op de rover van het Nederlandse en niet te vergeten het Zweedse water.

In mijn dromen vang ik alleen maar monsters, in mijn eigen visbootje die ik op dit moment aan het opknappen ben, (kijk op http://www.snoeken.net/forum/viewtopic.php?f=24&t=3959)
hier ga ik mijn vorderingen op bijhouden


Verder hebben we dit jaar een paar mooie dagen gehad en hebben we op het dorp ook menig snoek kunnen verleiden in een aanbeet op ons kunstaas.


Van deze dagen worden natuurlijk veel foto`s en video`s gemaakt om later te kunnen nagenieten en met een borrel kunnen opscheppen over onze vangsten.
http://www.youtube.com/watch?v=PIHc9lmfx2g http://www.youtube.com/user/MKRAMER13#p/a/u/1/fWllOBo8zBE http://www.youtube.com/user/MKRAMER13#p/a/u/0/bsN5D706lfo


verder heb ik het idee om een nieuwe tattoo te nemen dit is ook een mooi winter projectje en geen koi of japanse tekens maar een echte rover. De meesten verklaren me voor gek (wat ik ook een beetje ben) volgens mijn
vrouw. Maar goed of het doorgaat ???????? weet ik nog niet helemaal zeker?
Records zijn er voor mij dit jaar niet veel gevallen 1 om precies te zijn een knots van een snoekbaars dit was ook mijn eerste snoekbaars 94 cm die mij een stevig gevecht bood.


en dan is het zweden verhaal van dit jaar hier kan ik kort en krachtig over zijn het wat top TOP TOP!!!!!!!! Prachtig weer gehad en mooie en veel vissen gevangen. En het mooie er aan is zoals DAMhendrik al schreef. 2012 wordt al gepland dit wordt natuurlijk weer een TOP vis vakantie.

met vr gr MEINDERT KRAMERReacties

Er zijn 4 reacties

 meindert schreef op 19-01-2011 om 20:49:46
Ip opgeslagen


zou het zo zijn ? denk het wel vriend op naar de volgende knots 

 Kj visser schreef op 19-01-2011 om 20:27:43
Ip opgeslagen


leuke samenvatting Meindert, vooral de snoekbaars van 94 cm zullen we beide niet snel vergeten, wel frappant dat de eerste meter van JH direct een knots was, en de eerste snoekbaars van jou meteen zo'n kneiter....zou het dan toch aan de schipper liggen   

 Rix schreef op 18-01-2011 om 18:12:15
Ip opgeslagen


Laatst nog een konijn op m'n kont laten tatoe√ęren, wil ik hem aan m'n vriendin laten zien, zegt ze dat er geen tatoo op m'n kont staat. Was dat rotkonijn snel in het holletje gekropen!!

Mooie samenvatting mein!

 Jan hendrik schreef op 18-01-2011 om 12:52:34
Ip opgeslagen


Leuk Meindert ff je gedachten met ons te delen.... en als jij die tattoo nou niet neemt geef mij dan ff bericht dan gaat ie er bij mij op....  

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02968 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign