WEKKER EN KATER...... een taaie dag.......
 Geplaatst op  28-09-2010  door Jan hendrik
4142 keer bekekenAfgelopen zaterdag hadden we afgesproken met enkele boten een voor ons bekend vis water te bezoeken. KJ en Meindert, Pim en ? (naam vergeten)?, Pieter en Jacco en Ik met Lub…… Nu moet ik jullie even zeggen dat Meindert en ik een bruiloft hadden de avond ervoor en dat deze HEUL gezellig was!!! Tot ’s nachts een uur of 1 was het echt top!!! Daarna naar huis gegaan en nog een paar uurtjes pakken. Ik zou om zes uur opgepikt worden en ik kan vertellen dat het vanaf het moment van wakker worden geen pretje was!! (zoals volgens mij Siebren of Rick eens mooi citeerde: zelfs mijn kater had hoofdpijn)


Na te hebben getrailerd werd ik gebeld door KJ met de mededeling dat hij nog steeds thuis zat te wachten op Meindert. Onze vriend KJ had op dat moment een beste onweerwolk boven zijn hoofd hangen. Hij had al een paar keer gebeld en ik beloofde dat ook een PAAR keer te doen, welgeteld 21 oproepen had hij later gemist van mij.


Wij hadden ons voorgenomen om eerst een verticaalstek aan te doen, na een kwartiertje varen konden we onze shads laten zakken. Lub was de eerste die een giga aanbeet kreeg, hengel zo krom als een hoepel en na twee dreunen hing de lijn slap. Jammer man…. Na een paar minuten gebeurde hetzelfde en dit was ook het enige wat er op deze stek gebeurde. Om dit gedeelte van het water goed af te vissen was de planning om het een paar keer af te trollen op verschillende dieptes. Half in ons eerste rondje kreeg ik een tik en ja hoor een snoekje van z’on 60 cm liet zich aan het oppervlak zien. Aangezien deze heel beroerd gehaakt was en giga agressief, moesten we deze buiten de boot van de haken ontdoen. Net toen wij onze tweede ronde zouden doen hadden we contact met KJ die ons wist te melden dat Meindert de pot op kon en dat ie nooit meer mee kwam!!! Wij met ons goede gedrag dus aangeboden om hem op te pikken bij de trailerhelling. Dus de stek (waar we best een goed gevoel bij hadden) links laten liggen en al trollend weer terug. Na een half uurtje kwamen we door een bocht varen en wie komen we tegen? Juist die twee */-+** ze hadden ons goed te pakken. Eerst maar ff een bakkie gedaan en een broodje, die bij mij met de zelfde vaart weer naar buiten kwam. Weer die verrekte kater!!!


Nu maar besloten verder terug te trollen en dicht langs de rietkant te trollen hier wist ik nog een mooie snoek van 78 cm te strikken. Na een paar uur te hebben gevist begon de maag toch weer te knorren en we hadden dan ook afgesproken met elkaar een bakkie te doen. KJ had wat soep mee (of was het mijn koffie met broodje van een paar uur daarvoor??) en ik wat worstjes. En dat is dan even gezellig hoor! Na onze “pauze” zijn we weer gaan trollen en besloot Lub beide hengels te voorzien van klein kunstaas. Nog geen minuut de eerste tik en kon hij een mooie baars landen. Na foto en terugzetten had hij net weer plaats genomen op de stoel toen de tweede baars zich aanbood. Honderd meter verder wist hij nog een leuke snoek te pakken. De dag liep alweer op het einde, op de terug weg besloot lub nog even van aas te wisselen en ja hoor weer een mooie snoek van ongeveer 75 cm kon het aas niet weerstaan. Zo eindigde deze dag voor ons met 4 snoeken en 2 baarzen in de boot.Reacties

Er zijn 8 reacties

 Kj visser schreef op 04-10-2010 om 13:24:16
Ip opgeslagen


o ja ik zou zou als team-member nog even en reactie plaatsen.....

weet inmiddels dat mijn revance gekomen is ,
die dag viel het niet mee voor ons om vis in de boot te krijgen ,het is jullie gegunt mannen ,

GR KJ

 sijtje schreef op 01-10-2010 om 23:19:55
Ip opgeslagen


leuk om te zien hoe mannen zich vermaken zonder hun vrouwen 

 Sybren schreef op 30-09-2010 om 22:57:11
Ip opgeslagen


Leuk verslag :D ! als de kater hoofdpijn heeft dan is het goed mis! De aantallen lijken aardig op die van ons ! alleen wat groter.

 Marco schreef op 28-09-2010 om 23:10:24
Ip opgeslagen


Klinkt als een leuk dagje, met goed eten en leuke vissen  

 Pieter schreef op 28-09-2010 om 20:55:52
Ip opgeslagen


Ja uhhhh............ leuke visdag samen en ontzettend bedankt dat je Jacco en mij ook nog even uitgenodigd had. Ontzettend leuk ook dat je ons ook nog even voor de pauze met soep en worst gevraagd hebt??????
Commentaar van Jan hendrik:
Dacht dat je op de hoogte was van deze samen komst en heb ook geen belletje gedaan omdat je de vorige visdag ook niet aanwezig was tussen de middag!!!

 Jacco schreef op 28-09-2010 om 19:29:30
Ip opgeslagen


Mooi verslag haha..

Voor jullie een mooi dagje zo aan de fotos te zien haha.

Wij hadden ontzettende klote vangst..

 Rix schreef op 28-09-2010 om 18:06:27
Ip opgeslagen


Zonde dat er niet meer vangsten af zijn gekomen. Toch weer een leuk verslagje!

 lub schreef op 28-09-2010 om 18:01:24
Ip opgeslagen


leuk stukje j.h het was weer een heel avontuur
om een dag met jou op te trekken
en het eten van de vorige dag bij je langs te zien komen ha ha ha ha rot he zo'n kater
en k.j en meindert mijn wraak zal zoet zijn

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01868 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign