De bak van 1.27m.
 Geplaatst op  30-08-2010  door Pieter
4144 keer bekekenIk heb het er in een eerder verslag al eens over gehad en de vaste lezers van het hengelsport magazine Beet zullen het al wel opgemerkt hebben. Deze prachtige snoek van 1.27m waar ik mee op de foto mocht staan. Begint die Pieter nu sterallures te krijgen hoor ik je denken, absoluut niet. Een ieder die mij kent weet dat ik een doodgewone jongen ben. Het was gewoon een toevallige samenloop van omstandigheden. Ik was namelijk met Bertus Rozemeijer op pad om het nieuwe ITT kunstaas eens stevig aan de tand te voelen en toen kwam deze bak van een snoek in beeld. Bertus was met een artikel voor beet bezig en toen was al snel duidelijk dat deze snoek een hoofdrol in dit artikel zou gaan spelen. Voor het artikel van Bertus kun je de beet er eens op na slaan.


Zoals ik al vertelde waren we die dag met de nieuwe swimbaits de Multy Bass en Multy Trout aan de slag gegaan. Het duurde niet lang of ik had de eerste snoek al snel te pakken op de Multy Bass in baarsprint. Toch ging het nog best moeizaam die morgen en pas later op de dag begonnen we weer snoek te vangen. Tot die geweldige beuk op een van de steunhengels kwam…. Het was al snel duidelijk dat dit een vis was waar je al die tijd op zit wachten. Alles ging in rap tempo zoals het hoort met zulke grote snoeken. Afdrillen, binnenboord pakken en een snelle fotosessie en voor we het wisten was alles al weer achter de rug. Ik hoef je niet te vertellen dat we voor de rest van de dag in een opperste stemming waren.


De swimbaits hebben we ondertussen al flink wat visdagen onder handen genomen en de resultaten mogen er best zijn. Mooie snoeken en dito snoekbaarzen vingen we erop en ook de roofblei liet zich niet onbetuigd onder dit kunstaas. Als je er straks mee gaat vissen zul je zien welke reallive actie er in dit aasje zit en dat het erg makkelijk te vissen is. Je hoeft er in feite niets dan binnendraaien mee te doen om een mooie actie in het aas te krijgen. Jerken en twitchen mag en kan natuurlijk ook en vergroot alleen maar de interesse van de roofvis.


Waarom dit pleidooi voor het nieuwe ITT materiaal van mij, word ik er beter van…. Echt niet! Buiten het feit om dat Bertus een prima vismaat is gebleken ben ik ervan overtuigd dat met het nieuwe merk ITT –Bertus een schat aan jarenlange kennis en ervaring naar buiten komt in dit nieuwe materiaal. Wie dit wil kan zichzelf er straks op de Fair for Lure & Fly van overtuigen door een bezoekje aan de ITT stand te brengen. Of breng eens een bezoekje aan de site www.itt-international.com

Dan nog maar eens tot slot een paar foto’s van de bak van 1.27m omdat hij zo mooi is, toch…..

Pieter NederlofReacties

Er zijn 11 reacties

 Sybren schreef op 05-10-2010 om 22:26:21
Ip opgeslagen


Heey Pieter je moet hem wel even in de record galerij zetten dan sta je direct boven aan  

 Mark schreef op 06-09-2010 om 20:47:51
Ip opgeslagen


Fantastische vis!!!

Beter kan niet in NLD, stop er dus nu maar gewoon mee.  Dit is niet meer leuk.

 youri schreef op 05-09-2010 om 10:01:44
Ip opgeslagen


He Pieter, prachtvis, laat je een tijd op een wolk lopen, tot binnenkort , groeten youri

 Sybren schreef op 02-09-2010 om 21:47:30
Ip opgeslagen


Prachtig Pieter wat een vis :D gefeliciteerd ! deze vis is je gegund!! Ik zal Leeuwarden nog even in om deze beet op te zoeken. Ben wel zeer nieuwsgierig !

Groeten Sybren

 Pim Holthof schreef op 01-09-2010 om 16:28:20
Ip opgeslagen


Pieter, kort maar krachtig! Wat een prachtvis! Geniet er nog maar even van! Hier doe je het tenslotte oa voor! Pim

 Kj visser schreef op 31-08-2010 om 14:01:59
Ip opgeslagen


Pieter , prachtige vis,
ut is ju, u gunt , bin guwoen groos op ju.
gr KJ

 fjodor schreef op 31-08-2010 om 09:50:28
Ip opgeslagen


Wat een ongelooflijk mooie snoek!

 Wouter schreef op 31-08-2010 om 08:51:12
Ip opgeslagen


SJesus....

 Rix schreef op 30-08-2010 om 23:47:16
Ip opgeslagen


Super vis Pieter en hij is je van harte gegund! Ik weet hoe hard je altijd werkt voor je vissen, en dat je dan zo'n bak van een snoek pakt vind ik meer dan terecht! Schitterend artikel trouwens in de beet!
Op naar de 130!

 Marco schreef op 30-08-2010 om 23:45:55
Ip opgeslagen


Mooi, mooi, mooi, man wat een bak.
Geweldig om zoiets samen mee te maken. En de actie (op de filmpjes) ziet er idd cool uit. Toch maar eens even "voelen" de 12e
En groot? ach, jij wordt gewoon een stuk kleiner op de foto's

En vwb de sterallures, volgens W te O zou dit beet nummer een collectorsitem worden, dus we bewaren hem extra goed  

 Alfred en grietje schreef op 30-08-2010 om 23:05:08
Ip opgeslagen


pracht vis Pieter! En sterallures?, ach zolang ze geen 130cm worden valt dat ook nog wel mee toch....

mooi voor je!!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02962 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign