De fopvisbouwer...
 Geplaatst op  15-07-2010  door Derk
4144 keer bekekenVissen... Was dat nog maar weer?? Het weer laat het eigenlijk niet toe en het bouwen en spuiten is veel te leuk!!! Opdrachten druppelen binnen en voor mezelf bouwen is ook nog steeds favoriet... De muur komt langzamerhand vol te hangen met allerlei aasjes. Of het nu tjockes zijn die overnieuw van kleur worden voorzien, Spitzers met lippen op alle plekken of zelfs in drieen gezaagd tot Switzer. Het is allemaal alweer eens een keertje gebeurd. Zo maak ik lange avonden in de garage en staar ik af en toe naar mijn hengels die daar vlak bij in de buurt liggen. Toch jeukt het af en toe en gelukkig heb ik een vismaat die mij nog wel eens wil opnaaien!! Laatst nog even gebabbeld en toen ging het weer over pr-etjes. Mijn PR snoekbaars was nog maar 80 centimeter en die moest er maar eens aan gaan geloven zei Sander. Al met al dus op pad geweest met hem en een verpletterende 93 centimeter op de lat weten te leggen!! Heerlijk en het was nog maar ochtend!!!


Wat de rest van de dag opleverde is eigenlijk niet intressant want het was zonnebrand smeren en verder niks.. 1 snoekbaars en een snoekje waren nog gevangen maar daarmee was het wel gebeurd.

Toch heerlijk gedobberd en het is fijn om ook eens met elkaar te kunnen babbelen zonder telefoon of msn nodig te hebben.

Voor Sander heb ik nog wat aasjes op verzoek gespoten en in kleuren die hij erop wilde. Oogjes ook vervangen en dat maakt een bait net even weer anders vind ik. Twee dikke lagen lak ,zoals ik altijd doe, moet de verf de eerste aanbeten van de snoek wel een beetje aankunnen. Ook een switzer had ik nog voor hem gemaakt en die heeft al een metervis opgeleverd..


12 september is er weer SNB dag waar ik ook aanwezig zal zijn met mijn apperatuur om de mensen, net als in Rotterdam op de visma, het spuiten van kunstaas te laten zien. it soort dagen zijn een dikke voldoening want je spreekt elkaar een keertje en je kan wat wisselen van stof. Eigenlijk was de Visma ook en grote reunie waar je veel kletst en een hoop lol beleefd!!!

Vanmiddag ook weer een doosje richting Guus gestuurd waar de nodige aasjes weer voorzien van nieuw jasje liggen te popelen om Brabant te verwelkomen....


Klaar ben ik eigenlijk nooit want ik heb alweer wat spitzers in het klein gemaakt en die gaan straks uit het rek en hangen er ook alweer 5 spitzertjes met een zwemlip voorin en dikke ratel te wachten op de grondverf. zodra dat droog is, en ik kan niet wachten, komt daar ook verf op. De actie is naar mijn inzicht geweldig met wat flanken en wiebelen als een ziek visje. Tijdens het testen vanmiddag vloog er al een 60-er op!!

Ook heb ik vanmiddag weer 10 kleine spitzers uitgezaagd welke ik volgende week ga afwerken.

Al met al lijk ik wel een druk baasje zo maar ik geniet er elke minuut van, en de reacties van mensen maken het af..

Verslagen tikken van het vissen zal ik dus niet zo vaak doen maar als de behoefte er is wil ik best af en toe updaten van wat er allemaal uit mijn garage naar buiten komt!! Een keer wat anders...

Voor een ieder veel visplezier en wie weet zien we elkaar eens aan de waterkant!!

Groet

Derkbait.Reacties

Er zijn 2 reacties

 Derk schreef op 17-07-2010 om 21:38:46
Ip opgeslagen


Komt goed Pieter, ik zal jullie wat op de hoogte houden..

 Pieter schreef op 15-07-2010 om 21:59:47
Ip opgeslagen


Zo, zo, zo Derk wat een prachtige aasjes. En tussendoor nog even een bak van een snoekbaars vangen. Prachtige bijdrage heb je weer geleverd. En wat betreft die behoefte, laat ons maar regelmatig meegenieten van wat er uit die garage van je komt!
Bedankt voor je inzet!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02792 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign