Kampeer avontuur.
 Geplaatst op  08-06-2010  door Pieter
4179 keer bekekenHet is de laatste zaterdag van maart als Marco bij mij in de boot zit. We vissen samen het gesloten seizoen in maar de plannen voor het volgend seizoen liggen alweer klaar. Marco verteld mij dat hij samen met Wouter Nijlant een plekje op een camping aan één van de grote randmeren geboekt heeft. Het plan was om daar twee dagen te gaan vissen terwijl er de nacht in een tentje doorgebracht zal worden. Hij vroeg of het mij ook wat leek om mee te gaan en het leek mij inderdaad wel erg gezellig. Een paar dagen later krijg ik een sms van hem dat er een extra overnachting geboekt is. Een paar weken later stuur ik Rick een mail of hij met ons mee gaat en hij is direct ontzettend enthousiast. Het team is compleet en we tellen de weken af.


Het is vrijdagmiddag 4 juni half twee als ik op de camping arriveer. Rick is ook net aangekomen terwijl Marco en Wouter er al een ochtend vissen op hebben zitten. We sluiten ons aan en het visweekend kan beginnen. Verder ga ik niets meer verklappen maar man wat hebben we het gezellig gehad, gelachen en veel leedvermaak gehad. Waarom ga ik niets meer verklappen? Binnenkort gaat Marco het complete verhaal hier plaatsen. Waarom hij het mag gaan verhalen zal dan duidelijk worden en ik kan jullie beloven dat het een heel gezellig weekend is geworden. Kamperen bleek niet ons sterkste punt te zijn en dan druk ik mij nog zacht uit dus mis het niet! Binnenkort hier op snoeken.net het complete verhaal van Marco.

Pieter NederlofReacties

Er is 1 reactie

 Wout schreef op 10-06-2010 om 14:55:18
Ip opgeslagen


leuk zon teaser, ben erg benieuwd naar de verhalen en vooral waarom wouter de pineut is?

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02775 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign