Introductie van I.T.T. (Innovative Technology Team)
 Geplaatst op  13-05-2010  door Pieter
4254 keer bekekenDinsdagavond 11 mei was snoeken.net op uitnodiging van de heer Henk Bruins van Yaris Sports bij de introductie van het gloednieuwe roofvismerk i.T.T. (Innovative Technology Team) In het rustieke Appeltern werd het merk gelanceerd met de overhandiging van de eerste hengel door Henk Bruins aan Bertus Rozemeijer. i.T.T. is voortgekomen uit een samenwerkingsverband tussen Henk en Bertus en het beeldmerk van Bertus is dan ook aan het merk toegevoegd. Dat dit betekent dat Bertus Rozemeijer volledig achter de kwaliteit van dit nieuwe hengelsportmateriaal staat zal voor veel roofvissers een vertrouwd gevoel geven.


Het nieuwe merk beslaat een drietal series hengels met als instapmodel de Provoker. Deze serie bestaat uit 17 hengels en zal voor iedere roofvisser wel wat te bieden hebben. De One2 heeft ook een mooie serie hengels van 14 stuks met een progressief parabolische actie. Bovendien heeft deze uitgelezen serie mooie fijne ogen die het geheel minder kwetsbaar en lichter maakt. Tenslotte is daar de Seducer, deze serie is zo groot niet. Bertus en I.T.T gaan ervan uit de doorgewinterde roofvis visser ook niet meer nodig heeft. Zo klein als de serie mag zijn, zo hoog is de standaard! Oogstrelend als de hengels gebouwd zijn zal elke Pro hier een geweldige vismaat in vinden.


Het merk voert een drietal werpmolens waaronder de Provoker weer als instapmodel. Verder is daar de One2spin werpmolen, die heb je in twee functionele uitvoeringen waar je wel erg veel kanten mee uit kunt. Een hoogwaardige molen mag de naam Seducer voeren en aan deze molen ontbreekt dan ook niets. Een feilloze slip en na het werpen wordt de lijn weer perfect opgespoeld. Tenslotte is daar nog een baitcasting reel die de naam Lumiks draagt. Een zeer fijn reeltje dat al uitgebreid getest is, een goede handligging heeft en een zeer nauwkeurig af te stellen slip.


Verder bestaat het assortiment uit tassen, foedralen, gevlochten lijnen en klein materiaal, alles wat de moderne roofvisser nodig heeft dus. Verder viel ons oog op een prachtig stukje gloednieuw kunstaas in de vorm van een swimbait. De testresultaten waren veel belovend en we kunnen niet wachten op het moment om dit de roofvissen voor te houden. Deze zullen vanaf medio september leverbaar zijn maar waarschijnlijk zullen we u hier op snoeken.net al eerder van de vangstkracht van dit kunstaas op de hoogte kunnen houden. Ook het assortiment Salmo kunstaas wordt door i.T.T. gevoerd en als groot liefhebber van dit kunstaas ben ik in ieder geval blij dat het straks weer volop verkrijgbaar is! De introductie werd afgesloten met een heerlijke barbecue. Onder het genot van een drankje werd er door de genodigden nog gezellig nagepraat.

Pieter NederlofReacties

Er zijn 2 reacties

 Wouter schreef op 17-05-2010 om 09:31:20
Ip opgeslagen


Een qualifier?! Dat zijn toch die achterhaalde jerkstokjes?! Ik weet niet wie jou adviseur is geweest, maar hiermee sla je de plank goed mis! Nee Marco, tegenwoordig is het louter I.T.T. wat de klok slaat.
 

 Marco schreef op 13-05-2010 om 15:32:34
Ip opgeslagen


Interessant stuk Pieter. Maarja, heb net een nieuwe qualifier gekocht en zal eerst eens aan de tand voelen. Maar dat het goed spul is, ben ik van overtuigd.

Mooie intro trouwens op TF, ben nu helemaal benieuwd naar de rest  

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02879 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign