Drukte....
 Geplaatst op  04-03-2010  door Derk
4177 keer bekekenIk heb het druk.....

Wat vaak hoor je van mensen een tekst als deze, jammer want eigenlijk moet je gewoon prioriteiten stellen en je niet laten leven. Makkelijk gezegd eigenlijk want doe het maar eens...

Ik heb het ook druk, druk met spuiten en bouwen. Vissen is er niet bij , kom er haast niet aan toe en het is echt heel erg lang bevroren hier. De lust is ook wat weggetrokken want als je wil rijd je gewoon een eind en kom je wel water tegen natuurlijk. ligt de hobby stil?? Nee in tegendeel!!! Ik ben me aan het voorbereiden voor het nieuwe jaar!! Ik weet zeker dat deze mij mooie verhalen opleverd en prachtige herrineringen. Want het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Eigenlijk wacht ik op de gesloten tijd en daarna ga ik helemaal los!!!
Mijn tijd voor het vissen breng ik voornamelijk in mijn garage door op het moment, ik heb verschillende opdrachten liggen en er komt nog het een en ander aan... Ook moet ik mensen teleurstellen omdat ik het gewoon niet aankan anders, dat doet pijn maar is wel noodzakelijk..


Genieten kan ik wel!!!! Als ik weer een aantal aasjes gespoten heb en de lak zit erop is het genieten!!! ik kan er uren naar kijken.. De glans de kleurtjes... Het is mijn ding!!!
Ik heb door mijn hobby goed contact met medevissers in alle lagen en dat is prachtig!! Wat een hobby kan doen met mensen is iets wat je kan beschrijven als een chemie... Het heeft maar 1 doel en dat is elkaar helpen en proberen te verbeteren... Dat doet mij als bouwer/spuiter/visser erg veel goeds. Dat maakt mij ook dat ik nog meer kan genieten van mijn hobby.
Ik hoop aankomend jaar ook weer voor jullie veel te kunnen betekenen en af en toe mijn bijdrage te kunnen leveren, al zal ik nooit de meeste verslagen typen want dat lukt mij gewoon niet...
Toch wil ik jullie af en toe meenemen in mijn garage en het beeld achter de bouwer af en toe weergeven!!!


Voor het aankomende jaar heb ik ook een vliegenhengel aangeschafd!!!! Ik ben gek gemaakt door Henk Graafsma en mijn vismaatje Sander....
Ik ben er helemaal weg van en binnenkort ga ik proberen of ik de lijn op afstand het water in kan krijgen. Henk zal zorgen voor de veren en het bond want daar begin ik niet aan dat laat ik mooi aan de prof's over!! En een dagje vissen met deze jongens gaat ook snel weer gebeuren en ik kan niet wachten op de visbelevenissen met Sander straks weer in de boot of vanaf de kant!! Dit zijn wel mensen waar ik erg veel aan heb en die klaar staan wanneer dat moet en dat is een kostbaar bezit.

Een ieder veel visplezier en de vangsten zullen niet uitblijven!! En probeer eens iets totaal anders dit jaar, je zal zien dat het werkt!!

Visgroeten,

Derk

www.derkbait.comReacties

Er zijn 3 reacties

 Kj visser schreef op 11-03-2010 om 14:31:00
Ip opgeslagen


Derk, ik zie de laatste tijd veel eigenbouw jerks , maar die van jouw zijn echt kunstwerkjes, bijna te mooi om mee te vissen ,

zien er echt super uit..

vr gr KJ

 Markjan schreef op 07-03-2010 om 19:54:30
Ip opgeslagen


Mooie wijsheid, tijd moet je inderdaad maken. Je zegt het zelf al 'maar doe het maar eens'. Mooi verslag, en ik sta weer verbaasd van je creaties, ze zijn echt pure kunst!

 Pieter schreef op 04-03-2010 om 17:51:55
Ip opgeslagen


Kijk het word weer lekker druk op de hoofdpagina en dat zien we graag. Derk leuk dat je ons weer eens meeneemt je garage in. Het is verbluffend om te zien wat voor creatie's je daar maakt.

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02538 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign