Visvisite
 Geplaatst op  14-11-2009  door Derk
4184 keer bekekenEen tijdje terug had ik een serie aasjes gemaakt waarvan een aantal in de verkoop zijn gegaan waarbij mensen zelf de kleur konden bepalen.
Eentje ervan was gekocht en de eigenaar wilde deze zelf halen en een middagje vissen eraan knopen..
Ook kwam meteen de vraag of zijn maatje ook mee kon en dat is natuurlijk geen probleem!! Hoe meer zielen....


Na het bekende handen schudden en een stevige bak koffie kwamen de plaatjes op de computer voorbij om vlak daarna de garage in te gaan om al het gespoten en gebouwde aasjes te laten zien. Een selectie werd gemaakt waarmee ik het zou gaan doen die dag en met het net onder de arm, tangen in de zak en natuurlijk een hengel gingen we op pad.
Na wat gooien kwamen weer snel achter dat ze niet echt los waren vandaag en het zou werken worden om een visje te gaan vangen.


Maar na een uurtje kwam de harde lach van Tuur omdat hij de net gekregen "spitzer" stevig tussen de kaken van een snoek wist te krijgen en het drilletje was van korte duur. Heel even mocht hij met een breede glimlach samen met de vis op de plaat!!


Hierna hebben we nog wat verder gegooit en zijn we verkast naar een andere stek. ook hier kregen we heel af en toe een tikje maar hangers hadden we niet. Flink gelachen hebben we wel en waarschijnlijk zal er nog wel eens een dagje gepland worden om weer eens te gaan vissen want dit is voor herhaling vatbaar!! Maar dan wel wat meer vis graag....


Dit zijn bijvoorbeeld ook twee aasjes waarvan de eigenaars zelf de kleur wilden bepalen.


En deze twee heb ik zelf van kleur voorzien, de snoek blijft lekker bij mij aan het bord hangen!!


Een ieder weer veel visplezier gewenst en binnenkort ga ik weer met mijn vaste maatje op pad om te kijken wat voor dikke dames we kunnen strikken!! Uiteraard deel ik de plaatjes met jullie!!

Gr Derk

www.derkbait.comReacties

Er zijn 2 reacties

 dennis van der woude schreef op 15-11-2009 om 21:19:56
Ip opgeslagen


Hoe krijg je die verf zo mooi ,ik maak zelf dobber van balsahoud maar verf ze niet omdat het altijd mislukt .Kan je me een tip geven. gr dennis

 Pieter schreef op 15-11-2009 om 17:29:46
Ip opgeslagen


Prachtige jerkbaits weer Derk en een prima idee om de visite mee te nemen naar de waterkant. Leuke bijdrage weer.

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02936 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign