Op tien meter afstand
 Geplaatst op  09-10-2009  door Derk
4176 keer bekekenHet is donderdag en mijn ouders komen dan meestal langs, ik ben vrij dus willen opa en oma ook wel eens met de kleine spelen. Opa zit al snel voor het huis zoals altijd en gooit de hengel uit. Kaas is het aas en hopende op dikke vis...
Hij is altijd op witvis bezig maar ook de roofvis trekt hem wel. Waar zou ik het vandaan hebben vraag je je dan af!!
Nadat het leefnet al aardig bewoont begint te raken met serieus grote voorns en af en toe een brasem zie ik toch ook de nodige kleine voorntjes zwemmen die schreeuwen om een snoek!! Dus ja visje uit het net, ermee doen wat de partij van de dieren eigenlijk niet wil maar levend mag ook niet dus ja duidelijker wil het voor mij niet worden maar goed...
Takeltje gaat in het water en voordat ik me goed en wel klaar heb gezet met mijn net en andere onthaakgereedschappen is de dobber al weg!!!


Het scheelt ik heb een driehaak aan de takel dus ik kan mooi rap aanslaan, dan lijkt de snoek als door een wesp gestoken ervandoor te gaan!!
Een mooie dril volgt en je kan merken dat de temperatuur van de laatste tijd de snoek goed doet!!!
Ik schep het zware beest en meet 87 centimeter, de omvang doet echter vermoeden dat deze al bezig is voor de bare tijden en de kop is imposant.. Opa en Oma vinden het geweldig!!
Heerlijk gevoel is het weer om een snoek te voelen want de vistijd schiet er dikwijls bij in.. Ik heb het druk met maken en spuiten van aasjes voor mij en voor anderen en daar gaat ook vistijd in zitten... Om een idee te geven van wat ik de laatste tijd gedaan heb zal ik enkele plaatjes toevoegen.. UIteraard is dit niet alles maar slechts een tipje van de sluier!!

Een ieder veel visplezier!!!


Vriendelijke groet,

Derk van der Molen

www.derkbait.com **vernieuwd**Reacties

Er zijn 3 reacties

 Kj visser schreef op 13-10-2009 om 15:13:07
Ip opgeslagen


Derk, leuke doodaas snoek en je hebt een mooi watertje daar voor je deur liggen,
en die aasjes .....$

gr KJ Visser

 Pieter schreef op 12-10-2009 om 20:44:53
Ip opgeslagen


Derk, bedankt weer voor deze leuke bijdrage. En die aasjes, tja........... Schitterend!!!

 Bas schreef op 10-10-2009 om 07:56:24
Ip opgeslagen


Derk, kort en krachtig, maar allemachtig prachtig.

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01866 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign