SNB manifistatie.
 Geplaatst op  16-09-2009  door Pieter
4175 keer bekekenNa een uitstapje van enkele jaren binnen de Fair for Lur & Fly is de oude vertrouwde manifistatie van de SNB weer terug. Waar dit evenement voorheen plaats vond in de Mallejan in Maarsen was het weer als vanouds een gezellige boel dit maal in sporthal The Pride in Huizen. Het bekende SNB gevoel was weer terug volgens de meeste bezoekers wist voorzitter Arno van Zon te melden tijdens de opening. Het aantal bezoekers kwam uit op 300. Maar wat is dat nou zullen de meesten zich afvragen dat SNB gevoel. Ik kan er alleen dit maar van zeggen, dit zul je zelf mee moeten maken.


De SNB (Snoekstudiegroep nederland belgie) is een vereniging die zich inzet tot de bescherming van de snoekstand en haar biotoop in het kader van de snoekvisserij. Bevordering van de specifieke snoekvisserij zoals de vereniging zich presenteer. Voor mij jaren terug al de reden om lid te worden en naar mijn bescheiden mening zou toch iedere snoekvisser die iets met de snoekvisserij op heeft dit moeten ondersteunen.


Terug naar de manifistatie op zondag 13 September. Zoals gezegd was het inderdaad weer een leuke manifistatie met workshops, de tweede hands beurs en natuurlijk de vaak intresante lezingen. Lezingen werden verzorgd door, Bertus Rozemeijer, Jan Eggers, Dietmar Isaiasch en Robert-Paul Wolters. Deze laatste had zijn eigen primeur en deed dit niet onverdienstelijk moet ik zeggen. Een prachtige lezing over het gebruik van kunstaas. Het onderwerp behandelde het Waar, Hoe en Waarom. Bertus zocht het in het gebruik van oppervlakte kunstaas en jerkbaits tijdens zijn lezing en waarschuwde nog even om voorzichtig te werk te gaan tijdens de warme watertemperturen met de snoek. Dietmar zocht het meer in het ratelwerk. De lezing van Jan heb ik jammer genoeg gemist. Rentenaar hengelsport was aanwezig met het meest uiteenlopende kunstaas en hier kon de voorraad kunstaas weer aangevuld worden.


Ook is dit de plek om visvrienden te ontmoeten en even lekker bij te kletsen. Gelijk gestemden weten elkaar altijd weer te vinden zullen we maar zeggen.
Tot slot was er nog de tombola waar werkelijk schitterende prijzen verloot werden. Ondergetekende won een jaar abonement op de Roofvis! Oud voorzitter en erelid Jan Eggers heeft weer op eigen ludieke manier de prijzen aan de man gebracht. Wat dit betreft is dit al jaren een fenomeen op zich.
Wat mij betreft was het weer een geslaagd evenement wat de moeite waard was.
Wellicht ontmoet ik jou er volgend jaar eens en delen we samen het SNB gevoel.

Pieter Nederlof.Reacties

Er zijn 2 reacties

 Marco schreef op 17-09-2009 om 10:43:58
Ip opgeslagen


Mooi stukkie Pieter
Commentaar van Pieter:
Marco, het was heeeeeeel gezellig met je!

 Rix schreef op 16-09-2009 om 22:34:28
Ip opgeslagen


Misschien moet ik dan volgend jaar mijn primeur maar maken met een lezing over rubberrrrr............
Commentaar van Pieter:
Dan lig ik aan je lippen!!!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01839 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign