Wedstrijdje!!
 Geplaatst op  20-06-2009  door Derk
4173 keer bekekenEen strijd tussen mij en Sander!! Het aas.... 2 Sd's, eentje met Sander en eentje met Derk op de rug en door mij gespoten!! Is er verschil?? Nou eentje, die van Sander is de grote versie en die van mij de kleine..... Wanneer? 23 Juni aanstaande. De wedstrijd... alletwee de SD aan de speld hangen in een vooraf afgesproken tijd. Waar?? Jaaaaa das geheim...
De prijs? Hopenlijk een herrinering om nooit te vergeten!!


Enige tijd geleden hebben we maar weer eens een afspraak gemaakt om weer eens samen te vissen, inmiddels hebben we een band gekregen welke bestaat uit dagelijks mailen en elkaar proberen scherp te houden en elkaar te voorzien van tips om het vissen alleen maar tot een hoger niveau te tillen!!
Inmiddels doen we dit alweer een mooie tijd en zoals dat gaat bij goeie maatjes verveel je mekaar nooit en bellen we elkaar als we iets onvergetelijks hebben meegemaakt....


Nou is het voor Sander erg handig dat ik kan spuiten dus met regelmaat van de klok komen er aasjes binnen die dan weer van andere kleuren voorzien moeten worden en welke dan ook vaak nog grote vis opleveren, zoals een "Bochel" van Hans, en een eigenbouw van mij genaamd "spitzer"..


Maar nu is niet alles geel of felgekleurd wat die kant op gaat maar er zijn ook natuurlik gekleurde aasjes bij en aasjes in apparte kleuren..

Benieuwd naar de uitslag???

Na de 23e zal ik een verslag plaatsen van de wedstrijed en van de gehele dag en gaan we kijken of de nieuwe aasjes vis gaan opleveren!!!

Tot zover gegroet en tot het volgende verslag met hopenlijk kleine aasje door grote snoeken!!!

Derk

www.derkbait.nlReacties

Er zijn 2 reacties

 Pieter schreef op 20-06-2009 om 22:15:21
Ip opgeslagen


Zo dat ziet er allemaal weer gelikt uit, heb ook even op je site gekeken. Prachtig al die aasjes en natuurlijk de tips. Hoop dat het een productief wedstijdje voor jullie wordt.

 Remon schreef op 20-06-2009 om 20:38:23
Ip opgeslagen


Derk wat kan jij goed spuite zeg !
mischien laat ik binnenkort nog wel wat bij je spuiten zodra ik weer geld heb

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01832 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign