Visma 2009
 Geplaatst op  29-03-2009  door Pieter
4178 keer bekekenVan 26 t/m 29 Maart had de Visma haar deuren weer opengesteld voor de sportvisser uit alle windstreken van europa. Deze grootste hengelsportbeurs van europa wist ook deze keer met de 41 ste editie het plubliek weer te vermaken met al het nieuws op hengelsport gebied. Er was voor jong en oud weer veel te doen en te beleven.
Ik bezocht de beurs samen met Rick, Sybren en Bas op zaterdag en we konden er samen een leuke dag van maken.


De beurs was lekker ruim opgezet zodat je niet hoefde te schuiven tussen de mensen door ondanks de drukte. De stands waren goed verzorgd en ook de groothandels die het eerdere jaren nog al eens af lieten weten waren goed vertegenwoordigd.
De beurs is voor mij net als veel andere hengelsporters vooral een gezelligheids ding en goed rondkijken naar koopjes. Deze koopjes waren er ook deze keer wel weer te vinden want een tas vol met kunstaas voor 20 euro kan zeker niet duur genoemd worden weten wij roofvissers uit ervaring.


Veel was er te zien op reisgebied en de wereld lijkt een stukje kleiner te zijn voor de avontuurlijk aangelegde visser want geen visplek op deze aarde is onbereikbaar. Het vissen is heden ten dage niet alleen maar een hengeltje uitwerpen bleek eens te meer want de sport is met alles erom heen enorm uitgebreid.
Met het gesloten seizoen voor de deur is het voor ons roofvissers even afzien maar daarna zijn we er weer helemaal klaar voor met onze nieuwe aasjes en opgedane ideeƩn uit deze beurs.


Pieter NederlofReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01656 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign