Wout's day
 Geplaatst op  16-12-2008  door Wout
4188 keer bekekenEen geweldig leuke forumdag waar veel oude verhalen opduiken en merkwaardig genoeg gaan die veelal over de enorme missers of blunders die wout heeft begaan.
zo heeft hij al meerdere hengels gebroken en zijn er jammer genoeg ook mensen die de spottende prent binnen het forum nog boven konden halen waar wout op stond met een snoekje van 40 cm met de vermelding dat dit mijn record zou zijn.
Tot overmaat van ramp werd in het verslag over de forumdag ook nog de snoek die werdt gevangen door wout bijgeschreven op het conto van markjan.
maar goed vrijdag ochtend kinderen naar school en een paar uurtjes vrije tijd.....Markjan maar even bellen.
deze lag nog te slapen maar een half uurtje daarna stonden we dan gezamelijk langs de waterkant.


Ik stond al even en had al een kolk gezien maar het was binnen 5 minuten weer raak en een mooi snoekje van rond de 60 cm kon worden geland


Markjan wist vlak daarna nog een plug voor een aanstormende snoek weg te trekken maar hierna was het showtime voor wout.
we liepen naar een meertje waar amper water stond en de kant was vrij hoog en steil, al mopperend liep markjan te werpen maar bij de eerste worp had ik meteen een snoekje en kon het fototoestel weer te voorschijn komen.


Markjan mopperde wat over mazzelaar en weet ik niet wat meer toen bij de tweede worp een andere richting uit weer een snoek dook op mijn rapala.
Een tevreden glimlach sierde mijn gezicht.


Markjan mopperend op het ondiepe water besloot wat verder op in wat dieper water te vissen maar na een tiental minuten gooien zonder enig resultaat vertrokken we weer richting huis.
langs het hoge waterkant lopend gooide ik nog een keer in en boem snoek nummer 4 was een feit.


Niets gebroken, geen pluggen kwijt en een 4 tal (kleine) snoeken geland.
mijn dag kon niet meer stuk.
nog even snel de kleine meid van Markjan gebeld en even goed uitgelegd wat ze precies aan papa moest vragen als hij thuis kwam. ....... Was de snoekles leuk papa????? hahaha

WoutReacties

Er zijn 4 reacties

 Ton schreef op 25-12-2008 om 21:50:58
Ip opgeslagen


Waarom die lipgrip? 

 Rix schreef op 17-12-2008 om 21:16:48
Ip opgeslagen


Ja, die wout kan er wat van!!  

 Pieter schreef op 16-12-2008 om 21:18:47
Ip opgeslagen


Zo dat is het geheim van Wout, hij vangt vis als er geen water staat. In ieder geval top vangsten voor jou Wout.

 Markjan schreef op 16-12-2008 om 18:54:05
Ip opgeslagen


Jaja, dat was inderdaad het eerste wat ze me vroeg toen ik thuis kwam. Helaas kon ik er vandaag niets tegenin brengen... je was heer en meester. Mijn tijd komt wel weer, als we ergens gaan vissen waar wel water staat  

Gefiliciteerd hoor!  

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.03416 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign