Catfish Camp Caspe
 Geplaatst op  28-04-2008  door Fleaxes
4179 keer bekekenIn december was er al een vistrip gepland door de fam. Kisjes, waar ze mij ook voor uitnodigden. Noorwegen was in 1e instantie het doelwit om te vissen op zee op 100m diepte, maar na wat overleg werd het toch de meerval. Voor fam. Kisjes niet nieuw. Ze waren namelijk elke zomervakantie op de Ebro te vinden waar ze de nodige meervallen altijd al wel wisten te vangen. Altijd heb ik verhalen aan moeten horen van die geweldige sterke vis, van meervallen die ze niet tegen konden houden en van die grote snoekbaarzen die je de hele dag door kunt vangen


Een groot stuwmeer aan de Ebro word ons stekje. 'Catfish Camp Caspe' geeft ons voor dit vis-weekje onderdak en een dikke boot met veel PK's! Het enige wat wij mee moeten nemen is ons visgerei, doorzettingsvermogen en zwembroek. We zijn van plan om gewoon slepend met pluggen, dobbers (denk aan leuke Karpers, Voorns etc. wat we daar nog moeten vangen) en meerval Pellets te gaan vissen! Jaap en ik willen ook nog proberen om verticalend en dropshottend snoekbaars te vangen. We hopen zo veel mogelijk te kunnen vangen, wat we uiteraard nog aan de bezoekers van snoeken.net zullen meedelen.


De tijdsperiode van koud naar warm weer is gunstig voor de meerval, ze beginnen dan actief te worden en is er de meeste kans op het vangen het grootst. Nu was het een week geleden nog koud en regenachtig weer, wat allemaal is vervangen door de zon en hoge temperaturen.


Wens ons maar een fijne week en veel geluk!

Tarquin (Fleaxes), Dennis Kisjes, Jaap Kisjes en Ronald KisjesReacties

Er zijn 4 reacties

 Bertil schreef op 19-05-2008 om 12:19:37
Ip opgeslagen


Sinds het uitkomen van de VHS video (Je weet wel zo een groot casettebandje....cassettebandje   ) "Monsters uit de Ebro" heb ik al eens de wens deze rakkers achtena te gaan. Na het lezen van dit stukje...... misschien toch maar eens echt plannen maken  . Top stukkie . Groet Bertil

 Bert Kisjes schreef op 30-04-2008 om 13:26:22
Ip opgeslagen


Mijn broers en Tarquin zullen wel weer veel meervallen vangen.
ik wens jullie veel geluk en veel meerval toe.

Maar voor degene die dit lezen kan ik jullie wel een voor proefje geven kijk op 123.video.nl en bert638 in de zoekbalk in typen daar vind je dan 2 films van Jaap,Rolan,Dennis Kisjes die vorig jaar en in 2002 daar veel meerval hebben gevangen.

 Dennis schreef op 29-04-2008 om 18:18:17
Ip opgeslagen


Het zal zeker een mooie vakantie worden met mooie vangsten! mooi verhaal Tarquin 

 Pieter schreef op 28-04-2008 om 22:08:42
Ip opgeslagen


Mooi vooruit zicht voor jullie met het warme weer daar. Hoop dat jullie een paar van die monster meervallen kunnen vangen. Veel sucses en mooie vangsten.

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01859 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign