Visma 2008
 Geplaatst op  01-04-2008  door Pieter
4478 keer bekekenVisma 2008, wat een verassing dit jaar hoe de nieuwe opzet de beurs een heel andere blik gaf. De afgelopen jaren heeft deze beurs veel kritiek om de oren gehad en de bezoekers aantallen liepen dan ook terug. Maar de organisatie heeft dit jaar echt alles uit de kast gehaald om de beurs nieuw leven in te blazen. En wat ons betreft is dat goed gelukt.


Samen met Gijsbert bezocht ik op Vrijdagavond de beurs maar door de enorme drukte op de weg kwamen we twee uurtjes later dan gepland aan.
Daardoor kwamen we eigenlijk een beetje tijd te kort om de beurs uitgebreid te bezoeken kwamen we naderhand achter.


Vissen en het gezin was het thema van de beurs maar dit konden wij niet echt terug vinden. De entree was verplaatst naar het midden van de beurs en de boten waren verdeeld over de beurs inplaats van in één hal geplaatst. Hierdoor kreeg de beurs een ruimere opzet wat te merken was doordat je nu wel overal normaal lopen kon.


Opvallend waren de vele waterbassins waar kunstaas demonstratie's, vliegviswerpen en zelfs bellyboten testen mogenlijk waren. Jong en oud maakten hier dan ook goed gebruik van en een stukje praktijk is dan ook goed op z'n plaats op de beurs.


Een dikke pluspunt van de beurs waren wel de vele mooie stands van de groothandels die eindelijk weer eens allemaal van de partij waren.
Deze hadden dan ook alles uit de kast gehaald en stonden met mooie grote en verzorgde stands op de beurs.


Ook de reiswereld was weer goed vertegenwoordigd en op de stand van P&S was ook Gary Kruithof van Bergets Sportfiske weer vertegenwoordigd. Afgelopen najaar zijn we met een reisgezelschap via snoeken.net een aantal dagen bij Bergets sportfiske wezen vissen. En Gary heeft dan ook een prachtig mooi viscamp met onbeperkt goed snoekwater in de buurt. Straks in het najaar gaan we deze reis zeker weer organiseren, en ben je nieuwsgierig kijk dan eens op www.bergets.com


De beurs was wat ons betreft prachtig van opzet en er was genoeg te doen en te beleven. Ook de vele winkeliers waren met veel materiaal aanwezig en wat ook hier weer erg opvallend was dat het dropshotten wel heel erg hot is.

Pieter Nederlof.Reacties

Er is 1 reactie

 Markjan schreef op 02-04-2008 om 08:53:13
Ip opgeslagen


Dank je wel Pieter, voor je impressie van de Visma.

Ik kon er helaas niet bij zijn wegens omstandigheden, hopelijk volgend jaar weer!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2020 Snoeken.net | Laadtijd 0.02991 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign