Noord Nederlandse Hengelsportbeurs
 Geplaatst op  25-02-2008  door Pieter
4176 keer bekekenOp zaterdag 23 en Zondag 24 Februari was het de Noord Nederlandse Hengelsportbeurs die de aftrap nam van een nieuw beursjaar 2008. Ook in het Noorden van ons land neemt de populariteit van de hengelsport toe gezien de drukte op de beurs rond het middaguur op Zaterdag toen wij er aanwezig waren. Gezamelijk met KJ Visser, Gijsbert en twee van zijn vrienden bezocht ik deze gezellige beurs. De beurs was wat ruimer van opzet alhoewel er dezelfde ruimte beschikbaar was als voorgaande jaren. Dit kan betekenen dat er toch minder deelnemers waren dan voorgaande jaren naar onze mening, maar toch zag de beurs er goed verzorgd uit.


Bij binnenkomst liepen we gelijk tegen de grootste primeur van de beurs aan. Een spiksplinter nieuw concept van een aluminium boot nog volop in de ontwikkelings fase. Deze 5,20 meter lange boot genaamd Middelsee fishing is ontworpen en gemaakt door Tomasco uit Stiens. De boot kan naar eigen smaak ingedeeld en afgetimmerd worden en voor de handige doe het zelfers onder ons met eigen handen gedaan worden. Binnenkort gaan we hier op Snoeken.net nog verder aandacht besteden aan deze boot!


Het middelpunt van de beurs was ingedeeld voor de diverse hengelsport instantie's zoals de Hengelsport federatie Fryslán, Sportvisserij Nederland, SNB en ook hier zoals vrijwel op iedere beurs aanwezig Roofvisnet.nl. Enkele groothandels hadden een stand ingeruimd om hun nieuwste ontwikkelingen aan te prijzen alhoewel er tegenwoordig niets nieuws meer is in hengelsportland. We zien steeds meer dat het wiel opnieuw uitgevonden wordt, maar desondanks maken we er als sportvissers dankbaar gebruik van. Denk maar eens aan het dropshot vissen, overal zie je deze methode als nieuwe vondst aangeprezen alhoewel deze manier van vissen al twintig jaar terug bekend was onder de baars vissers met name op het IJsselmeer toendertijd. Oude tijden herleven zullen we maar zeggen!


Diverse hengelsport winkeliers hadden hun voorraad weer ruim uitgesteld en ook hier voor ons roofvissers veel kunstaas materiaal aanwezig met enkele intresante aanbiedingen. Een Fatso voor 5 euro op de kop tikken is toch echt een koopje en dat maakt de beurs toch leuk en intresant.
Ik denk dat het Noorden van ons land weer terug kan kijken op een gezellige en geslaagde hengelsport beurs.

Pieter Nederlof.Reacties

Er zijn 2 reacties

 alex schreef op 25-02-2008 om 22:11:26
Ip opgeslagen


Mooi verhaal, ik kom er al 7 jaar lang elke keer, en deze keer is me qua hoeveelheid product vertegenwoordigers tegengevallen, weinig keuze maar wat je dan kon kiezen zaten leuke stuntprijzen tussen dus ik heb ook wel wat leuke dingentjes kunnen kopen. Maar ik hoop dat er volgend jaar wat meer producten staan.

Groet,

Alex

 Pim Holthof schreef op 25-02-2008 om 22:06:21
Ip opgeslagen


Pieter, je hebt er weer een leuk stukje van gemaakt. Ik vond de beurs dit jaar een beetje tegenvallen. Zoals je al zei heb ik ook het idee dat er steeds minder vertegenwoordigd is. Echter leuke aanbiedingen waren er zeker te vinden.
Mvg Pim

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.03059 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign