Doorzetten
 Geplaatst op  22-10-2007  door Jos
4177 keer bekekenHet weekeinde was er 1 van doorzetten. Maandag een week eerder sprongen ze nog bijna in de boot, nu moesten wij echt op zoek. Het water leek wel dood. Witvis vangen was al een probleem.
Toch wisten wij onze witvisjes en roofvissen te vangen.
Een aantal mooie snoeken, op 1 na allemaal 80+, een mooie snoekbaars (88cm) en veel baars, waarvan de grootste 46cm (op naam van Mark=PR).


Interessante bijkomstigheid was de eerste echte controle op onze vispas en wijze van vissen. Een motoragent in nieuw fluorgeel uniform stopte achter ons. Overigens een heerlijk gevoel als je gewoon kan blijven zitten en wachten tot de controle komt. Beiden hadden wij onze aashengels voorzien van een dode baars(Jef) en dode voorn(Jos). Beiden waren wij in het bezit van de vispas en hadden deze bij ons.
De controle verliep heel plezierig. Een aardige agent met verstand van vissen controleerde ons. De controle ging al snel over in een echt visgesprek.
Op zich ben ik blij met de controles. In onze omgeving wordt gestroopt / snoek wordt meegenomen. Hier baalt de echte roofvisser van.


Maar goed, terug naar het vissen. De meest bijzondere vangst was de baars van Mark. Met zijn 46 cm een superbaars. Negen cm meer en je had het Nederlands record in handen.
Ik was superblij met alweer mijn 3de snoekbaars in 2 weken. Met zijn 88cm een heel mooi formaat.
De snoeken lieten zich moeilijk verleiden. Ik wist er 4 te vangen met heel veel moeite. Gelukkig vingen wij tussendoor heel wat baarzen aan de dobber. Zij vergrepen zich aan onze aasvissen die niet al te groot van formaat waren.

Meer kan ik er niet van maken. Ik wacht tot ze echt los gaan.

Groet JosReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02002 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign