Snoeken.net Zwedenreis.
 Geplaatst op  21-10-2007  door Pieter
4177 keer bekekenHet snoeken.net visreis team is weer terug uit Zweden bij Bergets Sportfiske. Het is een prachtige week geweest waarin we met elkaar veel plezier gehad hebben. De deelnemers konden het ontzettend goed met elkaar vinden en onze gastheer Gary heeft op een bijzonder goede manier voor ons gezorgd. We hebben op twee schitterende meren gevist met een natuur beleving waar we stil van werden. Allemaal hebben we onze snoeken gevangen maar ook hier moest er soms hard voor gewerkt worden. Voor één van onze deelnemers kon de week na de eerste dag al niet meer stuk en later in de week werdt het voor hem nog mooier.


Martin Stokman verpletterde op de eerste dag het Bergets Sportfiske vangstrecord met de vangst van een snoek van 12,9 kilo!!! Met een lengte van 115cm was deze vis enorm van omvang met een kop erop waar we bang van werden. Voor Gary was met deze vangst het vangstrecord met twee kilo verbeterd voor Bergets Sportfiske en hier was hij natuurlijk ontzettend trots op.
In totaal werden er 78 snoeken gevangen en werkelijk in de boot onthaakt, veel werdt er nog vlak bij de boot gelost en ook hier weer snoek die het kunstaas volgt maar niet toeslaat. En dit is natuurlijk prachtig om te zien in het heldere water van de Zweedse meren. Verder gaan we nog niet veel verklappen maar volgt verder in de week op snoeken.net. Nu gaan we eerst nog even op adem komen van een indrukwekkende week.

Pieter Nederlof.
Reacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.0198 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign