Beetje regen, beetje zon
 Geplaatst op  29-07-2007  door Jos
4180 keer bekekenDe snoeken vlogen ons als vanouds om de oren. Niet tijdens het dobberen, want dat viel tegen met maar 1 snoek. Het kunstaas deed het beter. In de ondiepe grachten wist de groene rovers hier wel raad mee.


Het was weer even geleden dat ik op snoekenpad was. Jeffrey vroeg zich al af of hij nog een vader had. Maar uiteindelijk had hij begrip voor het feit, dat er gewerkt moest worden. Vandaag konden wij heerlijk op pad. De weersvoorspelling liet niet veel goeds zien, maar achteraf viel het allemaal mee. Op een paar stevige buien na bleef het de rest van onze visdag droog en af en toe konden wij genieten van de krachtige zomerzon.


Ook vandaag was het soms heerlijk om te zien hoe de kleinere snoeken met kunstaas en al de lucht insprongen. Ter illustratie heb in de 2 gefotografeerde springers in dezelfde foto gemonteerd.


Diep werd niets gevangen. Ik had de hoop dat de grote bakken op een metertje of 2 a 3 zouden liggen, maar daar gebeurde niets. Misschien in de herfst meer geluk. Het bleef vandaag allemaal onder de meter, met een mooie 80er als traktatie.


Mijn verslag blijft kort vandaag. Mijn koffers zijn gedeeltelijk gepakt en morgen ga ik op vakantie naar het mooie eiland Tenerife. De reishengel (zie forum/materiaal) zit in de koffer. Met een beetje geluk blijft er een Atlantische rover aan mijn haak hangen. Natuurlijk volgt dan een foto+verslag.


Voor nu groet ik jullie allemaal en wens de thuisblijvers prima vangsten toe. Af en toe werp ik een blik op het forum/de site. Mijn nieuwsgierigheid blijft ook tijdens de vakantie


Oh ja, leuk om te melden. Bij het inpakken van de auto, komt er een jongeman naar me toe. Hij vroeg, “Bent U Jos van snoeken.net?”. Zo zie je dat een paar visverslagen je bijna de status van bekende Nederlander geven. De jongeman heet Dave. Zijn foto’s zijn te bewonderen in de fotogallerie.


groet van Jos en JeffreyReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.00667 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign